To je to što me zanima!

Sad se svi sprdaju s Torresom, a Jose tvrdi: Neću ga prodati...

Torresu samopouzdanje nije na visokoj razini. Svi ga gledaju i pamte kad promaši, rekao je Mourinho. Jedan od navijača na turneji u SAD- u imao je originalan dres
Vidi originalni članak

Fernando Torres dobro je nasmijao Stožice u prijateljskoj utakmici Chelseaja i Olimpije. Španjolski napadač promašio je prazan gol s tri metra. Na utakmici Liverpoola i Milana u Sjedinjenim Američkim Državama na tribinama se istaknuo čovjek koji je nosio dres Chelseaja na čijoj je poleđini pisalo: "DONT SCORRES".

- Torresu samopouzdanje nije na visokoj razini. Svi ga gledaju i svi pamte njegove promašaje. Ali on doprinosi momčadi i zato možemo igrati s dvojicom napadača. On može igrati s Drogbom ili s Costom naprijed, a može i biti sa strane - rekao je menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, dodavši kako neće prodati Španjolca.

Liverpool je u sklopu International Champions Cupa u noći sa subote na nedjelju pobijedio Milan 2-0 golovima Allena i Susoa. Dejan Lovren nije u momčadi jer mu uoči puta u SAD nisu odobrili vizu po hitnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • wsad 03.08.2014.

    Boli torresa ona stvar osvojio je europsku ligu ,ligu prvaka ,svjetsko i 2 x europsko prvenstvo i valjda sve sto se moze osvojiti ....:DD

  • FilipIvić_1 03.08.2014.

    Džaba ti kopačke od 200 eura ako nemožeš pogodit gol sa pola metra.

  • ibracadabra09 03.08.2014.

    Kako je ovakva klasa uspjela propast to mi nikako nije jasno. Ajde da je neki pijanac pa bi razumio ali ovako :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare