To je to što me zanima!

Raspad sistema u Španjolskoj: Težak poraz Dinama u Sevilli...

SAD RADE I GLUPOSTI: Stojanović je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela napravio bezvezan prekršaj za što je dobio drugi žuti. Dinamo je tada gubio 1-0, a u nastavku je od Seville primio još tri komada...
Vidi originalni članak

Dinamo je doživio novi poraz u Ligi prvaka. Sevilla je slavila 4-0 u četvrtom kolu, a "modri" su ostali zakucani na dno ljestvice s četiri poraza i 0-12 gol razlikom. Petar Stojanović tragičar je utakmice i samo on zna zašto je napravio onu glupost u zadnjim sekundama prvog dijela kad je zbog bezveznog prekršaja na centru dobio drugi žuti.

Ćorić od prve, dobar start i opet po starom

Nakon dvije dobre utakmice prošlog tjedna, u Kupu i prvenstvu protiv Intera, Ivajlo Petev dao je šansu Anti Ćoriću od prve minute na Sanchez Pizjuanu.

Dinamo je igrao s petoricom u obrani, Stojanović i Pivarić bili su bekovi, a Schildenfeld, Sigali i Benković stoperi. Machado i Pavičić bili su zaduženi za defenzivni dio posla u veznom redu, a Ćorić, Soudani i Fernandes za brzu transformaciju u napad.

Sevilla - GNK Dinamo Zagreb Rezultati uživo

I dobro je to izgledalo. Na početku.

Dinamo je preko Soudanija imao prvu pravu šansu na utakmici, ali Alžirac nije pogodio glavom. Nije glavom pogodio ni N'Zonzi na drugoj strani i to zahvaljujući Dominiku Livakoviću koji je odbio loptu u prečku. No dinamovci su se sakrili u krilo golmanu, a bila je prava rijetkost kad bi spojili tri točna dodavanja.

Machado gubi loptu, Šifo pliva u šesnaestercu...

Bilo je to novo školovanje Dinama u Ligi prvaka i opet gol nakon prve pogreške.

Machado je izgubio loptu na sredini, Schildenfeld je zaplivao i pogubio se, a Vietto je zabio Livakoviću za vodstvo nakon pola sata igre. A kad već sve ide nizbrdo...

Što je meni ovo trebalo?

Njemački sudac Felix Zwayer lijepo je upozorio Petra Stojanovića na startu utakmice da malo pripazi kako ide na igrače Seville.

Dinamov Slovenac nije ga ozbiljno shvatio pa mu je Nijemac dao žuti već u 10. minuti, ni dvije minute nakon što ga je upozorio da će dobiti karton ako nastavi tako igrati.

Što je Stojanoviću bilo da u posljednjim sekundama prvog dijela napravi onakav bezvezni faul na centru i dobije drugi žuti, to zna samo on. Nevjerojatna nesmotrenost igrača koji u ovakvoj utakmici ostavlja momčad na cjedilu.

Bilo je teško i 11 na 11, a Dinamo je čekalo još 45 minuta s igračem manje...

Raspad sistema

Bila je to opsada gola od prve sekunde nastavka. Zapravo, nije se puno toga promijenilo u odnosu na prvi dio. Dugo je Sevilla lomila plave, a slomila ih je preko Escudera u 66. minuti, nakon nekoliko bravuroznih obrana Dominika Livakovića.

Sevilla je za 3-0 zabila iz 25. udarca na gol i jubilarnog desetog kornera na utakmici. N'Zonzi je bio najviši za novi gol u mreži Livakovića. No tu nije bio kraj. U zadnjim minutama zabio je i Ben Yedder.

Čovjek je stigao primiti loptu na drugoj stativi i poslati je iza Livakovića.

30-3 udarci, 10-0 korneri, 0-12 gol razlika

- Dinamo je zalutao ovdje - rekao je Joško Jeličić u stručnoj analizi na HRT-u.

Otužna statistika otkriva kako Jeličić nije bio daleko od istine.

Sevilla je imala 30 udaraca prema golu, Dinamo tek tri. Domaći su imali i 10-0 u kornerima te 67 posto posjeda lopte.

Liga prvaka, četvrto kolo:

Sevilla - Dinamo 4-0 (Vietto 31, Escudero 66, N'Zonzi 80, Ben Yedder 87)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 187

  • biberrr 03.11.2016.

    Ovogodišnji Dinamo je ludom srećom protiv Salzburga upao u LP. Uz to još je i prodao par najboljih igrača nakon ulaska,a kupio nije nikoga. Rekao bih najgori klub ikada u grupama LP,i bod je nemoguća misija za ovu limitiranu ekipu. Zbog ovakvih klubova u LP,će se promjeniti sustav LP.

  • Šponda 03.11.2016.

    Dinamo ima i trenera i ne toliko loš igrački kadar, ali im pod hitno treba neki psiholog kad igraju LP. Izlaze na teren samo sa idejom da ne prime puno golova. Bar da pokušaju nešto napraviti, pa neka i izgube, ali ovako gubiti utakmice bez i malo vjere u sebe. Jbg.... Šteta jer u konačnici imamo klub koji igra tu ligu konstantno pa bi trebalo to iskoristiti. Nadam da će bit bolje u budućnosti za bilo koji naš klub.

  • Dennyy 03.11.2016.

    Ovaj Stojanović je takav panj od igrača da je to strašno za gledati.. točno vidiš da lik nije u stanju razmišljati glavom.. na samom startu utkamice je napravio glupi prekršaj koji mu je sudac progledao kroz prste samo zato što je početak utakmice i još ga oštro upozori.. nekoliko minuta kasnije oplete igrača Seville po nogama s leđa i to nonšalantno i mogao je znati da će dobiti žuti, a to je bila tek 10. min.. i tada sam već znao da taj neće dočekati kraj utakmice, ali nisam znao da neće ni do poluvremena izdržat.. otkad je došao u Dinamo nisam vidio ni jednu utakmicu koju je on dobro odigrao, onaj Pinto je za njega Lahm

Komentiraj...
Vidi sve komentare