To je to što me zanima!

SAD zatražio izručenje čelnika Fife, Blatter nije među njima

Zahtjev za izručenjem sedmorice uhićenih čelnika Fife američke su vlasti predale Švicarcima u srijedu, a na popisu nije i dalje aktualni predsjednik Fife Sepp Blatter
Vidi originalni članak

Nakon što je švicarska policija u suradnji s američkim vlastima prošli tjedan uhitila sedmoricu visokih dužnosnika Fife u luksuznom hotelu u Zürichu dok su se pripremali za glasovanje o reizboru Seppa Blattera, Amerikanci sada traže njihovo izručenje.

Zahtjev za izručenjem američke su vlasti Švicarcima predale u srijedu, a na popisu nije Sepp Blatter iako se posljednjih dana nagađalo kako bi predsjednik Fife također mogao biti na popisu FBI-a.

Blatter je u srijedu otkazao i odlazak na finale ženskog SP-a koje se igra u nedjelju u Vancouveru gdje je trebao uručiti pobjednički pehar. Iako su u Fifi objavili kako ga neće biti zbog osobnih razloga, nagađalo se da se Blatter boji uhićenja.

New York Times ranije je pisao kako se američki tužitelji nadaju da će netko od uhićenih dužnosnika Fife "propjevati" i teretiti Blattera kako bi se mogla i protiv njega podići optužnica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Edward NewGate 02.07.2015.

    koliko se ova amerika u sve mijesa nebi me cudilo da si jednog dana obezbijede naslov svjetskog prvaka..

  • strmi007 02.07.2015.

    to je sve u redu

  • materti 02.07.2015.

    Samo vi njih izrucite Amerima, oni imaju puno bolje kaznene zakone za ovakve stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare