To je to što me zanima!

'Sada je sve super, ali i to se može jako brzo promijeniti'

U ovom trenutku je sve super, ali i to se može promijeniti u sljedeća dva mjeseca. Ja ću nastaviti s upornim radom i vidjet ćemo što će se dalje događati, rekao je Hazard o svojoj budućnosti...
Vidi originalni članak

Odlazak Edena Hazarda iz Chelseaja bio je vruća tema u svijetu nogometa tijekom ljeta, ali sjajni Belgijac na kraju se ipak odlučio na ostanak u Londonu

I to se ispostavilo kao odličan potez i za igrača, ali i za klub s obzirom da je on ove sezone u Premierligi zabio šest golova u sedam odigranih utakmica, a njegov Chelsea se nalazi na trećem mjestu sa 17 osvojenih bodova. 

Međutim, iako se čini kako je u Chelseaju napokon sve super te da Hazard i Sarri uživaju u sjajnom odnosu, Belgijac je dao dosta nesiguran odgovor na pitanje o svojoj budućnosti. 

- U ovom trenutku je sve super, ali i to se može promijeniti u sljedeća dva mjeseca. Ja ću nastaviti s upornim radom i vidjet ćemo što će se dalje događati - rekao je Hazard. 

Brzonogi krilni igrač u redove Chelseaja je stigao u ljeto 2012. godine iz Lillea za 35 milijuna eura, a od tada je za 'londonske plavce' odigrao 309 utakmica u kojima je zabio 96 golova uz 77 podijeljenih asistencija. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BOGOLJUB ATEJISTA 06.10.2018.

    Dobar, ali precijenjen igrac. Nikad preko 15 u sezoni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare