To je to što me zanima!

Said: Dao bih ruku za pobjedu u Osijeku i prolaz u polufinale

U prvom dijelu sezone Osijek je zabio u sudačkoj nadoknadi, u subotu je na isteku zabio Hajduk, a tko će imati više sreće i proći u polufinale Kupa saznat ćemo večeras. Derbi Osijeka i Hajduka počinje u 18 sati
Vidi originalni članak

Toplu jaknu, debelu vunenu kapu i rukavice odjenuo je Ahmed Said za put u Osijek, u kojem će se danas, za vrijeme kup ogleda Osijeka i Hajduka temperatura približiti nuli, a mogla bi padati i kiša.

- Ovo je zbog predostrožnosti, navikao sam na zimu u Milanu, tako da se uvijek toplo odjenem - nasmijao se Said, koji se vratio u momčad nakon kazne, i u dva ogleda zabio dva gola, a nada se i trećem.

- Bilo bi lijepo zabiti, ali još ljepše proći u polufinale. To je u ovom trenutku najvažnije, a tko će zabiti gol, uopće nije važno. Iskreno, ne mogu dočekati početak utakmice u Osijeku, dao bih ruku za pobjedu i prolaz u polufinale, jer je to u ovom trenutku jako važno za cijeli klub. Spremni smo za dobar rezultat, idemo gore dati sve od sebe za pobjedu i prolaz - kaže Said, koji optimizam temelji na 90 minuta utakmice protiv Osijeka na Poljudu.

 - Svi su vidjeli da smo bili bolji, ali nismo imali sreće. Ja sam pogodio stativu, imali smo još nekoliko lijepih situacija, a oni su zabili iz jednog jedinog udarca na gol. U drugom dijelu su imali nekoliko akcija, ali isključivo zbog toga što smo se mi otvorili i zaigrali na sve ili ništa. Ako zaigramo kao momčad, možemo ih pobijediti u Osijeku.

Za razliku od utakmice na Poljudu, na Gradskom vrtu će i domaćin sigurno biti ofenzivniji.

- Vidjet ćemo, zadnji put smo tamo primili gol u sudačkoj nadoknadi i izgubili, sada smo mi bili sretniji i zabili u sudačkoj nadoknadi. Moramo biti pametni i jaki, moramo igrati zajedno i pokušati na terenu pokazati da smo bolji.

Pritisak s tribina i dalje je tu, no on Saidu pretjerano ne smeta.

- Meni pritisak ne smeta, ako ga nema, onda je pomalo dosadno.

Ovo je ipak drugačija vrsta pritiska.

- Znam da su navijači nezadovoljni, nezadovoljni smo i mi sami, ali vjerujem da ćemo borbenošću i rezultatima vratiti njihovo povjerenje i podršku. Tu su oni, uz nas, vjerujem da će se brzo sve vratiti na ono što je nekad bilo.

Dobra vijest je da se kapetan Nižić vratio nakon udarca u glavu, zbog kojeg je u prvenstvenom ogledu istih protivnika napusti igru u 33. minuti.

- Za promjenu udarac u glavu - nasmijao se Nižić, koji je u više navrata morao napuštati igru zbog sličnih udaraca.

- Sve je u redu, spreman sam za utakmicu, a to je najvažnije. U Osijeku nas čeka jako zahtjevna utakmica, vidjeli smo u subotu da nam mogu napraviti probleme iako nisu bili baš dobri, iz jedine opasne situacije su nas kaznili, i zato moramo biti oprezni, smanjiti greške na minimum, jer znamo što nam ova utakmica znači. Idemo po prolaz i polufinale - kaže kapetan Hajduka, koji se nada da će njegova momčad otići sve do kraja.

- Idemo korak po korak, ali svi razmišljamo o trofeju. Ne bih žurio, ali da sanjam o tome da kao kapetan dignem pokal u zrak, sanjam...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Danko_Bananko 29.11.2017.

    Ostade Said bez ruke. Dobro da nije obećao nogu, više ne bi mogao igrati nogomet.

  • Danko_Bananko 29.11.2017.

    Eno, Said bi dao ruku, Andre Fomitschow veli da bi jajduk igrao bitnu ulogu u bundesligi. Pa ovo nisu istine, igrači kluba koji ih plaća se sprdaju sa svojim klubom. Pa dokle?

  • OS98netko 29.11.2017.

    19K88 lp idemo po novu pobjedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare