To je to što me zanima!

Salino tijelo se vraća kući: Emi, čekamo te, s nama zauvijek...

U petak ujutro tijelo Emiliana Sale će stići u Argentinu. Prijevoz će platiti vlasnik Cardiffa, Vincent Tan, a njegov prvi klub će u petak organizirati oproštaj. San Martin planira stadion preimenovati stadion po Sali
Vidi originalni članak

Tijelo Emiliana Sale u petak će biti prebačeno u njegovu Argentinu.

Dan kasnije, u prostorijama kluba u kojemu je tragično stradali napadač igrao do 15. godine života, posljednji put će se od njega oprostiti sugrađani, prijatelji i obitelj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Emilianovo tijelo će na aerodrom u Buenos Aires stići oko 9 sati u petak ujutro, a potom će lijes nastaviti šestosatni put do Progresa,  rodnog mjesta tragično stradalog nogometaša, koji se nalazi u pokrajini Santa Fe. Njegov prvi klub San Martin u subotu će u svojim prostorijama organizirati cjelodnevno bdjenje.

OBJAVLJENI REZULTATI OBDUKCIJE Sala je umro od ozljeda glave, prepoznali ga po otisku prsta

TUGA U NANTESU Tajna ljubav preminulog Sale: Emiliano, voljet ću te zauvijek

- Čekamo te... kao i prvoga dana kada si otišao, ali ovoga puta ostaješ s nama zauvijek. Otišao si i postao primjer svima. Vječno u našim srcima - napisao je San Martin de Progreso, klub koji se svakodnevnim objavama na svojoj Facebook stranici ponosio velikim uspjehom svog najpoznatijeg bivšeg igrača.

- Emi će u Progreso, oko 500 kilometara sjeverno od Buenos Airesa, stići kasno u petak. Posljednji pozdrav će biti u San Martinu - rekao je gradonačelnik Julio Muller.

Salin prvi klub razmišlja o preimenovanju svog doma u ''Stadion Emiliana Sale', piše Daily Mail. Sve troškove prijevoza tijela nogometaša platit će Vincent Tan, vlasnik Cardiffa, kluba za kojeg Emiliano nikada nije zaigrao.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • škver 13.02.2019.

    Sve uzalud,nema ga.

  • MAMUNAMEGALO 13.02.2019.

    Jao naporni ste više

  • Iskrena mala 13.02.2019.

    Jao koja tuga ............ počivaj u miru .......... :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare