To je to što me zanima!

Salah se opet slikao pod jelkom i dobio kritike, javio se i Lovren

Egipćanin je poželio svim ljudima dobre volje sretan Božić za što ga je dio pratitelja na društvenim mrežama osudio. No, Salah svake godine, bez obzira na sve, proslavi i Božić premda je musliman
Vidi originalni članak

Napadač Liverpoola, Egipćanin Mohamed Salah tradicionalno je na društvenim mrežama objavio fotografiju pod božićnom jelkom. Na njoj se nalazi s obitelji, u društvu supruge i djece.

I ove godine poželio je svim ljudima dobre volje sretan Božić pa naišao na osudu dijela pratitelja na društvenim mrežama koji su mu zamjerili što slavi najveći kršćanski blagdan.

- Slaviti Božić znači da vjeruješ da je Isus Krist tvoj gospodar i da mu je rođendan. Zapravo nitko ne zna kada mu je rođendan, a proroci nikada nisu slavili rođendan. Kao muslimanu, slavljenje Božića je haram i loše je poticati svoju djecu - jedan je od komentara.

Među komentatorima bio je i Salahov nekadašnji suigrač u Liverpoolu Dejan Lovren. Lovren se u 'redsima' jako zbližio s egipatskim nogometašem, a prijateljstvo su nastavili i nakon što je Hrvat otišao.

Lovren mu je u komentaru ostavio četiri srca i pokupio najveći broj lajkova.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Sport10 25.12.2022.

    Salah je samo normalan,on vidi sto drugi nevide kod zdravih ociju,covik i po

  • francek79 25.12.2022.

    Svaka čast. I ja sam danas dobio više čestitaka od prijatelja muslimana i pravoslavaca, nego od kršćana. To puno govori o ljudima

  • franci2 25.12.2022.

    Bravo , sa tim pokazuje da vrednuje i druge kulture i običaje, a ovi ostali obični primitivci

Komentiraj...
Vidi sve komentare