To je to što me zanima!

Šaljite poruke podrške Dinamu uoči utakmice protiv Neftčija...

Poruke podrške Dinamu uoči utakmice protiv Neftčija šaljite kao komentar na ovaj članak. Najoriginalniju poruku Dinamo će nagraditi novim dresom i s dvije ulaznice
Vidi originalni članak

Ostavite poruku podrške Dinamu uoči Neftčija kao komentar pod istaknuti članak na internetskoj stranici 24sata, pošaljite na e-mail: reporter@24sata.hr, na SMS 62024 (cijena 1,22 kn s PDV-om) ili ostavite na besplatni telefon 0800 24 24 24 do nedjelje u 12 sati. Najoriginalniju poruku Dinamo će nagraditi novim, Puma dresom i s dvije ulaznice za zapad protiv Neftčija.

Idi na 24sata

Komentari 265

  • biberrr 11.07.2011.

    Dvije izjednačene momčadi,biti će neizvjesno do kraja,Armenci su čvrsta momčad i svako potcijenjivanje moglo bi se Dinamu razbiti o glavu. Ipak,vjerujem u bar minimalnu pobjedu Dinama!

  • barbaboro 11.07.2011.

    boli me i za Dinamo i za Budućnost iz Hrkanovaca. Samo vi idite arlaukati na stadion i poslije idite doma "popišanih gaća", a oni će pare u džep trpati i smijat se jadnoj raji.... E, rajo, rajo jadna....

  • JozoJozić 11.07.2011.

    o moj bože noge mi se tresu, jedva čekam da ih vidim u novome dresu. oj dinamo pobijedi u srijedu, svi očekuju tu tvoju pobjedu. novi stadion to je nova nada, ajde dinamo za mene pobjedi tada. ja dres želim to neću da krijem, neću ni da šutim ja zbog dinamo p i suze lijem. a vi glavni uz mene molite, za nagradu dres mi poklonite ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare