To je to što me zanima!

Mandžo: Dragi Djede, mogu li i ja dobiti nekakav dar za Božić?

S obzirom na fantastičnu formu ove godine, na golove s kojima je pomogao Hrvatskoj da dođe do srebra na SP-u u Rusiji, Super Mario je definitivno zaslužio poklone od Djeda Mraza...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić uvijek je bio tip igrača koji je igrao pod motom "više rada, manje priče". Njegov mrki pogled znao je plašiti suparničke igrače, a suigrači su mu na račun toga dodijelili prikladan nadimak Mr. No Good, ili u prijevodu, gospodin "nije dobro", čovjek koji je uvijek ozbiljan i ne pokazuje emocije.

Kako bi ga raznježili, u Juventusu su radili zanimljive skečeve, no sve je to prošlo bez uspjeha i Mandžo je nastavio po starome. Unatoč ozbiljnosti, Mandžukić je uvijek bio poznat u svlačionici kao tip koji je spreman na šalu, a tako je bilo i ovaj put.

Tako je napadač Juventusa oduševio sve obožavatelje objavivši fotografiju na Instagramu u kojoj je poslao poruku Djedu Božićnjaku u kako i on želi poklon za Božić.

- Dragi Djedice, ako sam ja taj Mr. No Good, mogu li i ja dobiti poklon? - upitao je Mandžo Djeda Mraza.

S obzirom na fantastičnu formu ove godine, na golove s kojima je pomogao Hrvatskoj da dođe do srebra na SP-u u Rusiji, Super Mario je definitivno zaslužio poklone.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Veliki Meštar sviju hulja 25.12.2018.

    Nezanimljiv lik

  • Exterminator 25.12.2018.

    Evo ti moja sestra ako hoćeš Mandžo , nemam ništa protiv

  • ivan811 24.12.2018.

    samo je jedan nadimak "djilkos" kad ga najvise nagaze on doda gas!tako od Dinamaa pa do Juvea

Komentiraj...
Vidi sve komentare