To je to što me zanima!

Sammir "briljira" na Twitteru: Ja bih u Brazil, tamo je toplo!

Dobro jutro! Novi je dan, ali opet hladno! Brrrr.. Ali MORA SE trenirati. ZIMA JE!!! (ja bih u Brazil, tamo je toplo), napisao je u srijedu ujutro Sammir na Twitter profilu
Vidi originalni članak

Sammir i dalje nema komentara za medije, ili ih ne smije dati, ali i dalje je vrlo aktivan na Twitteru. Redovito stavlja nove statuse, a u utorak se zahvalio navijačima.

- Dragi moji dinamovci, hvala vam na podršci! Trenutno proživljavam teške trenutke, ali čitajući vaše poruke, shvaćam da nisam sam. Nikad vam to neću zaboraviti! - napisao je Brazilac.

U srijedu ujutro imao je novu poruku.

- Dobro jutro! Novi je dan, ali opet hladno! Brrrr.. Ali MORA SE trenirati.

S ovakvim rečenicama i enormno visokom zaradom neće osvojiti ni trenera niti navijače. Za kraj je dodao:

- ZIMA JE!!! (ja bih u Brazil, tamo je toplo), poslao je Sammir poruku hrvatskom reprezentativcu Eduardu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • qwert123 09.11.2011.

    Ovo naše novinarstvo je dotaknulo dno.Pa to uopće nije sammir napisao.

  • 09.11.2011.

    ko prvo ti k....u jedan novinarski čovjek uopće nije napisao onako kako si ti preveo tako da je ispalo da mrzi biti ovdje...i ja bi najradije otišaoo iz ove države da mogu! i samo zato što je to Sammir rekao treba ga popljuvat i krivo shvatiti....pa čovjek nije još vidio svoje dijete,kako bi vama bilo klaunovi??!!! pa ja ne da bi utekao već me nikad HR nebi vidila da sam na njegovom mjestu i stvarno se čudim što još uvijek radi ovdje...stvarno postajete novine koje se vole igrati pokvarenog telefona....nekad iskreni danas lažovi samo da prodaju priču...a da ne govorim o nepismenosti nekih novinara! katastrofa! drži se Sammire! budeš li htio igrati za repku dobrodošao,nebudeš li hvala ti za sve u Dinamu kad jednom odeš! i želim ti svu sreću svijeta! a i vi zavidni,niste dostojni komentirati jednog od najboljih igrača u HNL-u u povijesti koji još nije pokazao puno više toga a nadam se da neće i da će otići di ga neće pljuvati i cijeniti dok se vaše ime ne pojavi ispod nekog postignuća...

  • Superteška 09.11.2011.

    Što tu nije normalno osim nekih komentara na forumu? Zar bi bilo OK da čovjek nema mišljenje ili želje? Prije komentiranja neki bi trebali razmisliti o čemu će pisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare