To je to što me zanima!

'Sammir se uništava, Alen je ko Messi, a Kova je najspremniji'

Kovačić je u tjelesnom smislu najdalje otišao. Korak je ispred svih ostalih. Sammir je kondicijski čak jači od njega, ali uništava se izlascima, rekao je Komes za SN
Vidi originalni članak

Dinamo se priprema za nastavak sezone, a za kondiciju je zadužen Zvonko Komes.

- Želimo da momčad može nakon sat vremena igre digne ritam i dominira. To neće moći protiv Reala, ali moći će protiv 5. momčadi Bundeslige - rekao je za Sportske novosti.

Kaže kako svi igrači trebaju smršavjeti.

- Kovačić je u tjelesnom smislu najdalje otišao. Korak je ispred svih ostalih. Sammir je kondicijski čak jači od njega, ali uništava se izlascima. Njegov visoki intenzitet traje 25 minuta u 1. poluvremenu i 20 u nastavku. Želimo da to traje 90, a to će moći samo ako će uredno živjeti. 

Izdvojio je i Halilovića.

- S ovom težinom i eksplozivnošću je kao Messi! U rukama imamo čudo, ali s njim treba biti pažljiv.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • bootom 14.01.2013.

    Mesi? Vi kreteni stvarno morate uništiti svako dijete koje ima i malo talenta. Kako će mislit na igru a ne na pare kad ga već sad pravite milijunašem? potjerati lakomu bagru iz nogometa.

  • medardo 14.01.2013.

    ovaj lomes blebece a gdje se ta mali dokazao da se usporedjuje s mesiem aha da odglumio je faul al mesi ne glumi u dinamu svaki tjedan neki novi boban mesi ronaldo pa sta trabunjate jedan bod u dve godine lige prvaka to su sve igracine za hnl al cim izadju z nje nema ih ispare gdje je sad ante tomić nasljednik bobana badelj kelava golman za real hahaha

  • peter_1 14.01.2013.

    ajmo novinari možete vi to i bolje! sutra članak o sammiru i njegovoj želji da vidi djete malo o depresiji zbog udaljenosti od žene i djeteta i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare