To je to što me zanima!

Samo 20 posto ljudi uz Babića, 80 posto traži njegovu ostavku

Nakon dramatičnog poraza od Slovenije, drugog neshvatljivog pada u samo tri dana, postavili smo ANKETU u kojoj smo Vas pitali treba li Željko Babić otići. Glasovalo je preko 10.000 ljudi
Vidi originalni članak

Hoću li ostati izbornik Hrvatske. Ne znam, moram prvo pričati sa suprugom, rekao je nakon utakmice mrtav ozbiljan Željko Babić. Kako stvari stoje, čini se da razgovor sa suprugom neće imati previše utjecaja na to hoće li ostati izbornik. HRS je za utorak najavio izvanrednu sjednicu na kojoj bi osim Babića mogao otići i Ivano Balić.

Prije toga, a nakon dramatičnog poraza od Slovenije, drugog neshvatljivog pada u samo tri dana, postavili smo ANKETU u kojoj smo Vas pitali treba li Željko Babić otići. Glasovalo je preko 10.000 čitatelja 24sata i 80 posto je za odlazak Babića. Čitatelji su rekli svoje, a sad čekamo što će reći Gobac i društvo u HRS-u u utorak.

Čini se da su Babiću presudila dva nevjerojatna poraza u dva dana, i to u situacijama kad smo imali dobivenu utakmicu. Sljedeće godine Euro je u Hrvatskoj i malo je vjerojatno da će Kauboje nakon svega voditi Željko Babić...

Idi na 24sata

Komentari 174

  • boba1111 30.01.2017.

    Poteraj babica kuci odmah izgubiti 3 mjesto na taj nacin

  • nikadcuja 30.01.2017.

    Da smo imali na klupi izbornika, a ne svecenika mogli smo se boriti s francuzima u velikom finalu :p

  • Puta Madre 30.01.2017.

    Napravite analizu upitajte Babića da izabere momčad i ja vam garantiram a ih pola ne bi bilo u repki nego se sve pita gospodina gopca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare