To je to što me zanima!

Samo jako: Real Madrid sprema 100 mil. € za bombu i kraj roka

Real polako otpisuje Karima Benzemu (28) i okreće se alternativama, a Aubameyang je idealna zamjena za dugogodišnjeg napadača Reala
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati napisima u španjolskim tiskovinama, Real Madrid sprema posljednju ofenzivu ovog ljetnog prijelaznog roka. I to kakvu. 'Kraljevi' će u posljednjim satima roka krenuti u juriš na Borussijinog hitronogog Gabonca Pierre-Emericka Aubameyanga.

Cijena je prava sitnica. Svega 100 milijuna eura što će ga staviti na samo drugo mjesto najskupljih nogometaša svih vremena (zajedno s Garethom Baleom). Intenzivni interes Reala postoji već nekoliko mjeseci, a priča bi uskoro mogla dobiti konačan rasplet.

Aubameyang je u 39 utakmica prošle sezone zabio 49 golova, a da je još uvijek u formi pokazao je dvama pogotcima protiv Mainza. Real polako otpisuje Karima Benzemu (28) i okreće se alternativama, a Aubameyang je idealna zamjena za dugogodišnjeg napadača Reala.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Kapo 30.08.2016.

    Dosa on ili ne Primeru mogu samo sanjati a i LP isto! Ove godine Barca uzima sve kao i pretprošle! Visca el Barca💪

  • RafaelLasić 30.08.2016.

    Bolje da vrate dug real i barca nego da kupuju druge igrace kad ih imaju dovoljno dobrih

  • Mishokovach 30.08.2016.

    realu fali pravi napadač, benzema i morata nisu klasa za naveći klub svih vremena i za aktualnog prvaka europe, neće moći ronaldo trpati i spašavati sa 50+ golova svake sezone jer već je ušao u 31. godinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare