To je to što me zanima!

Samo Jones zabija! Mourinhov je igrač dao bizaran autogol...

Manchester United je izgubio od Valencije 2-1, a gol koji se na kraju pokazao odlučujućim zabio je Phil Jones - u mrežu svog golmana Sergija Romera. On je zabio i zadnji Unitedov gol u LP, još 2011. godine
Vidi originalni članak

Manchester United je ponovno izgubio i to zbog bizarnog autogola Phila Jonesa.

Valencia je pobijedila na Mestalli 2-1, a odlučujući gol zabio je defenzivac Uniteda. On je u 47. minuti igre prilično bizarno zatresao vlastitu mrežu.

Jones je pokušao očistiti loptu ispred Valencijinog igrača na 18 metara od gola, ali ju nije dobro naciljao. Uspio je samo prevariti svog golmana Sergija Romera koji je izašao na 15 metara, spremao se 'ući' u udarac, a kada je lopta prošla pokraj njega, ostao je kao ukopan...

Možda bi Mourinho mogao razmisliti o tome da ga prebaci u napad, jer United zabija od Jonesa do Jonesa (istina, samo u svoju mrežu). On je prvi igrač "crvenih vragova" koji je zabio autogol u Ligi prvaka još od - Phila Jonesa. Dogodilo mu se to i protiv Benfice 2011. godine.

Mourinho nije iznenađen

- Ništa nisam naučio iz ove utakmice, baš ništa što se dogodilo me nije iznenadilo - rekao je nakon utakmice u svom stilu uvijek kritični Mourinho.

United na kraju u osminu finala ide kao drugoplasirana momčad u skupine i već u prvoj utakmici nokaut faze ga čeka težak protivnik, netko od pobjednika skupina.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MatijaPosilović 13.12.2018.

    Dajte molim vas pročitajte članak još jednom i prepravite gluposti.. Nije pobijedio Man Utd 2-1 nego Valencia..

  • Katalonski lopovi 13.12.2018.

    United bi mogao biti nagazna mina u knockout fazi.Nedaj boze da slucajno dadnu gol nekom velikanu brzanci tipa Martial,Rashford pa bunkercina na kvadrat do kraja tekme!

  • Bueno 13.12.2018.

    Jadan čovjek kad mora radi ozljeda u prvih 11 stavljat igrače kao što su Jones i Rojo koji su za svoju momčad najopasniji. Valencia je također odigrao svoje, nit brzine, nit prodornosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare