To je to što me zanima!

Samo ljubav: Mamić u Osijeku potpisao kapu s grbom Hajduka

Zdravko Mamić na tribinama u Gradskom vrtu bio je glavna zvijezda među navijačima. Među njima je bio i jedan koji je susret sa Zdravkom iskoristio za autogram na - kapi Hajduka
Vidi originalni članak

Je li vidio što uopće potpisuje? Ma je, naravno, ali nije mu ništa smetalo. Samo se nasmijao i drage volje potpisao na bijelu kapu, rekao je čitatelj 24sata koji nam je poslao fotografiju Zdravka Mamića kako se potpisuje na kapu s Hajdukovim grbom.

Bilo je to na utakmici Osijeka i Dinama u Gradskom vrtu, a kako to obično biva kad se god pojavi na hrvatskim stadionima, Zdravko odmah postaje glavna zvijezda. Na ovaj ili onaj način.

Ovoga puta gledao je demonstraciju moći 'svog' Dinama u derbiju s Osijekom i ništa mu nije moglo pokvariti raspoloženje pa ni autogram na Hajdukovu 'šiltericu' koji će vlasniku iste poslužiti kao svojevrstan trofej.

'Modri' su slavili u Osijeku 4-2 i u 'proljetni' dio sezone ušli na najbolji mogući način. Pred njima su sad još dva derbija, najprije onaj s Hajdukom, a onda i s Rijekom vikend poslije. Prođu li Cvitanovićevi igrači i to neokrznuti, mogu već lagano početi slaviti naslov prvaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Exterminator 12.02.2018.

    Koji gospodin ! Ovi u splitu mu nisu ni do koljena ,, pa zamislite samo da netko sa Dinamovom kapom ili šalom dođe pred Kosa ili Brbića nekad jbt oni bi od toga napravili skandal ! Kapu bi zapalili a jadnog navijača možda pretukli

  • Budni 12.02.2018.

    Imena luda nalaze se svuda!

  • fafarikula021 11.02.2018.

    Gorane Orlovicu dolazis li i ovo ljeto na Čiovo?Volio bi te nesto vidit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare