To je to što me zanima!

'Samo nek’ mi sin ne dođe na San Siro u dresu Milana’

Marco Materazzi, branič Intera, očekuje pobjedu njegovog Intera u velikom derbiju protiv Milana. Njegov bi sin htio na tekmu u dresu Milana
Vidi originalni članak

Derby Della Madonina ili Derbi male Blažene Djevice Marije kako zovu susret Milana i Intera godinama nije imao veći ulog.
Inter bi s pobjedom osigurao treći naslov prvaka u nizu, a Milanu igra samo pobjeda u borbi s Fiorentinom za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka.
- Osjećam da će to biti jedan od najsretnijih dana u mom životu, osvojit ćemo Scudetto i ostaviti Milan bez Lige prvaka - rekao je kontroverzni branič “neroazzurra” Marco Materazzi i priznao da mu sin na derbi želi doći u dresu Milana, ali mu je “Matrix”, naravno, objasnio kako to nije moguće.
Za razliku od Intera, koji je već dulje vrijeme nekompletan i ne može računati na svog najboljeg igrača švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića, Milan u 267. derbi ulazi u najjačem sastavu. Carlo Ancelotti, trener Milana, ovu je utakmicu proglasio utakmicom godine za još aktualnog prvaka Europe.

INTERU JOŠ TRI BODA U TRI UTAKMICE
Iako je ulog u derbiju golem, u Interu su puno mirniji jer i u slučaju poraza, momčad Mancinija najbliža je osvajanju naslova prvaka. U tri preostale utakmice “crno-plavi” trebaju još tri boda, a ako ih osvoje danas, ili bod, a Roma ne pobijedi, tada će milanski trg Piazza Duomo biti spreman za veliko slavlje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mistok 04.05.2008.

    samo da ti neigras,

  • user_24105 04.05.2008.

    mene bi bilo sramota da mi je on ćaća.

  • Barney 04.05.2008.

    mali bi trebao doci u dresu Zidana....:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare