To je to što me zanima!

Samo se najveći ovako žrtvuju: Igrao je s temperaturom 39,4!

Luka Modrić je imao temperaturu 39,4°C prije utakmice s Villarrealom i izašao je na teren igrati. Igrači nisu strojevi, a nitko nije imao manje odmora od nas, tvrdi trener Real Madrida
Vidi originalni članak

Luka je napravio sve što je mogao, još uvijek je gripozan. Dao je sve od sebe, rekao je nakon remija s Villarrealom 2-2 trener Real Madrida Santiago Solari.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je Modrića zamijenio u 64. minuti i mnogi su mu to zamjerili. Kraljevi nakon izlaska našeg kapetana nisu izgledali dobro, Solarija su navijači i struka zatrpali kritikama, a on je sada otkrio da je Modrić na terenu imao visoku temperaturu od 39,4.

Luka Modrić je imao temperaturu 39,4°C prije utakmice s Villarrealom i izašao je na teren igrati. Igrači nisu strojevi, a nitko nije imao manje odmora od nas - rekao je Solari na konferenciji za medije.

Normalna tjelesna temperatura je od 36 do 37 stupnjeva, a groznica kod odraslih osoba je posebno opasna kada pređe granicu na kojoj je bio Luka - 39,4°C.

- Najvažnije je da se svi oporave i da izbjegnemo ozljede. Nije jednostavno igrati u tri natjecanja, trošimo puno energije - dodao je trener Reala.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sena2 06.01.2019.

    Ko vam pise ove bajke???????????????

  • 05.01.2019.

    Ja isto odem na nogac sa 45 temperaturom

  • bax212 05.01.2019.

    Svejedno nema pojma, i da je zdrav bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare