To je to što me zanima!

'Samo se Vahe boji, važno mu je samo da Colonela ne naljuti'

Hilel El Soudani je u Zagreb došao samo potpisati ugovor, a u utorak već mora biti u Alžiru. Ondje ga čeka Colonel, odnosno izbornik reprezentacije Vahid Halilhodžić...
Vidi originalni članak

Brz je, prodoran, ima nos za gol... Baš takvog napadača smo tražili, opisao je Zoran Mamić novog Dinamova napadača Hillela El Soudanija (25). Alžirac je potpisao trogodišnji ugovor za "modre".

U nedjelju navečer zabio je za Vitoriju Guimaraes u finalu portugalskoga kupa protiv Benfice (pobjeda 2-1). Trofej su na sjeveru Portugala dugo slavili.

- Stvarno mi nije bilo svejedno. Vitoria je kraj Benfice, Porta i Sportinga uzela kup i slavilo se do jutra. A Soduani je već u šest morao biti na avionu da bi stigao jučer u Zagreb. Pazili su ga ‘moji’ ljudi u Portugalu, a znam i da iz vjerskih razloga ne pije alkohol - otkrio je Alžirčev menadžer Danko Đikić.

U još većem strahu od Đikića je sam El Soudani. Do utorka navečer već mora biti u Alžiru.

- Nevjerojatno je koliko se boji Vahida Halilhodžića. Ma svi ga se boje. Važno mu je samo da se na vrijeme vrati u Alžir, i oni igraju kvalifikacije. Stalno mi je govorio da mu je važno samo da se Colonel, kako zovu Vahu, ne naljuti - objasnio je Đikić, menadžer s kojim Dinamo i prije dobro surađivao.

Upravo je on u Maksimir doveo Tonela, jednog od najboljih “modrih” stranaca. Soudani je na Transfermarktu procijenjen na milijun eura, a financijska strana ovog posla još se ne zna.

- Vjerujte mi, u Dinamo je došao dobar igrač, a jedna od odlika mu je disciplina. S njim neće biti problema - dodao je Đikić.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MarinoValentić 28.05.2013.

    Ne znan ništa o ovome osim viđenoga na jubitrubiju al po onome šta san vidija ukljucujuci gol protiv Benfice mislin da bi se ovaj moga razvit u novog Eduarda (ALI TO NIJE RAZLOG DA GA SE ZOVE U REPREZENTACIJU) ako kojim slučajem to padne napamet braći Mamić hahaha. Pogodili su s ovim igračem a za onoga Juniora još treba vidit. Šta se tiće golmana sigurno ce bit bolji od ijednog u hnl-u to je odma vidljivo. Ako se ne varan a mislin da se ne varan Dinamo iducu sezonu osvaja prvenstvo i kup ali eto sta se tice lige prvaka nemaju šanse da imaju 3 ovakva Alžirca. Al bar ce se nakesat para šta je i bija početni plan gazde Mamića

  • jetski_race 28.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Inor 28.05.2013.

    Dinamo bez Mamića i ostale bande, sa Vahom i punim tribinama. To se čeka! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare