To je to što me zanima!

Samo su Zagreb, Lokomotiva i Dinamo dobili licenciju za HNL

Licencije za HNL dobila su tri zagrebačka kluba, Lokomotiva, Zagreb i Dinamo. Svi klubovi koji nisu dobili licenciju imaju pravo u roku od osam dana uložiti žalbu
Vidi originalni članak

Samo tri hrvatska kluba imaju uvjete za igranje Prve HNL. Komisija za licenciranje licencije je odobrila samo Dinamu, Zagrebu i Lokomotivi, dok ostali klubovi zasad ne ispunjavaju uvjete. Međutim, valja naglasiti da je to tek prvi krug licenciranja, a svi klubovi imaju pravo u roku od osam dana uložiti žalbu na tu odluku. U svibnju će biti drugi krug licenciranja, a klubovi do tada moraju ukloniti nedostatke.

Komisija za licenciranje ove će godine biti nešto stroža jer se vodi novim pravilnikom o licenciranju koji je izdala Uefa.

NK Imotski jedini ima uvjete za igranje u drugoj HNL.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • istina5 13.04.2012.

    mogli bi preimenovati ligu u 1. ZNL ( 1. ZAGREBAČKA NOGOMETNA LAKRDIJA )

  • TZAMETI 12.04.2012.

    Ovo je bezobrazluk,kako je lokomotiva uopće mogla dobiti licencu za igranje u 1 HNL kad nema svoj stadion i ovisna je o nečijoj pomoći,tko zna da li će uopće i ostali klubovi dobiti licencu za igranje u ovoj sramotnoj ligi(s obzirom tko vlada hns-om i ne čudi me).Čovječe Real se tužio na krađu sudaca na utakmici protiv Valencije,neka dođu tu igrati pa će vidjeti što znači krađa.HNS PEDERI NOGOMET STE SJEBALI

  • droseforthemvp 11.04.2012.

    ne razumijem zasto istra nije dobila licencu a Maksimirsko ruglo je..istra ima jos najbolji stadion u HNL-u od svih..malen je ali je nov i moderan..

Komentiraj...
Vidi sve komentare