To je to što me zanima!

Samo u Bundesligi: Dijete je s pivom u ruci gledalo utakmicu

Simpatičnoj, ali potpuno neprimjerenoj sceni svjedočili su gledatelji utakmice Schalkea i Augsburga. Mali navijač malo se previše opustio držeći pivu u svojoj ruci
Vidi originalni članak

Razlika između HNL-a i Bundeslige je kao da uspoređujete Davida i Golijata. Hrvatske stadione u domaćem prvenstvu posjećuju još rodbina nogometaša, novinari, zaštitari i par stotina vjernih navijača, dok su u njemačkom elitnom rangu tribine već unaprijed rasprodane. Na našim travnjacima od hladnoće strada prostata, dok na bundesligaškim stadionima infrastruktura pruža maksimalan komfor.

Možda malo i pretjerani obzirom što su kamere zabilježile na nedjeljnoj utakmici između Schalkea i Augsburga. Pri rezultatu 1-1 nevjerojatan je bio prizor malog navijača domaćina kako gušta jedući sendvič i istovremeno uživajući - u pivi!

Da, da, dječak je za vrijeme utakmice s guštom uživao u piću daleko neprimjerenom svojoj dobi kao da se radi o prekaljenom 35-godišnjem navijaču kojemu nakon dobre 'klope' odlično legne jedna 'mrzla' piva. Dakako, ako se i radi o pivi vjerojatno ju je držao svom ocu, no bez obzira ne (ne)konzumaciju, scena je djelovala humoristično.

Konsterniran prizorom bio je i komentator utakmice koji je uzviknuo: "To jednostavno ne može biti njegovo pivo!"

Uz sve izgrede posljednjih mjeseci u Bundesligi prizor djeteta s pivom u ruci ukazuje da zakoni o navijačima možda ipak nisu ogledni njemački primjer borbe protiv neprimjerenog ponašanja na stadionima.

A možda je ipak bio sok od jabuke s pjenom na vrhu....

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Fear_2 06.12.2011.

    pa ja ne vidim da mali uživa u pivi,neg da je drži!!! novinari,tak ste ko već sada bivša vlada il ti ga kradeze,puni iluzija!!!

  • tomislaw90 06.12.2011.

    Deri kćeri je*e se materi :D

  • Paravinja_Tours 05.12.2011.

    Prehrambeni proizvod sta god da je... u njegovim godinama sam i ja malo potego kad mi stari dadne, a siguran sam da su i mnogi ostali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare