To je to što me zanima!

Šampionska Rijeka gradi se u Dubaiju: Kek i Mišković uživaju

Predsjednik Rijeke Damir Mišković, trener Matjaž Kek i njegov pomoćnik Ivan Mance posljednjih dana borave u Dubaiju. Za doček su se opustili, ali onda se krenulo u dogovore oko nastavka sezone..
Vidi originalni članak

Koga dovesti? Kome se zahvaliti? Kako sačuvati prednost nad Dinamom? O svemu tome posljednjih dana raspravljaju čelnici Rijeke u Dubaiju. Iza njih je odlična polusezona, po prvi put u povijesti zimski su prvaci HNL-a, ali to neće ništa vrijediti ako ne osvoje prvenstvo. Jučer su si ipak dali malo oduška. Odjenuli su svoja najbolja odjela i u društvu supruga nazdravili su 2017. godini.

Prigodnom porukom oglasila se Rijeka

"Iza HNK Rijeka više je nego uspješna 2016. godina, a njezin drugi dio ispisao je neke od najljepših stranica u klupskoj povijesti. Rijeka je prvi put u povijesti osvojila jesenski naslov i na putu je da ostvari san svih navijača.

Predsjednik Rijeke zaželio je svim navijačima, simpatizerima, partnerima, sponzorima i ljudima dobre volje sretnu Novu godinu i sve najbolje u 2017. godini."

 

Očekuje se kako Rijeka na zimu neće previše trgovati. Imaju uigranu momčad, najbolji igrači trebali bi ostati na Rujevici, dok je njihov glavni konkurent Dinamo prisiljen na slaganje pola nove momčadi. Tko zna, možda se u Dubaiju dogovarao plan "Rijeka u Ligi prvaka".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mali zorro 01.01.2017.

    Mislim da bi Rijeka pokazala u LP više od Dinama naravno ako dođe u LP

  • Frenkyy 01.01.2017.

    Jedini razlog zašto bih volio da "alternator" bude prvak je jer ne bih želio da se Rijeka sramoti u LP-u! Idealno bi bilo osvojit HNL i igrat EL!

Komentiraj...
Vidi sve komentare