To je to što me zanima!

Šampionski početak priprema: Heber zabio u debiju za Rijeku

SLAVE U DEŽELI Vrijeme nije bilo naklonjeno Rijeci i Rabotničkom, dvaput je padao jaki pljusak. Hrvatski prvak pobijedio je golovima Mateija i Hebera kojem je to bio prvijenac u novom klubu
Vidi originalni članak

Rijeka je u prvoj pripremnoj utakmici u Kranjskoj Gori pobijedila Rabotnički 2-0. Kekova momčad šampionski je otvorila pripreme protiv treće momčadi makedonske lige.

Vrijeme nije bilo naklonjeno momčadima, dvaput se kiša sručila, jednom za vrijeme zagrijavanja, te polovicom drugog poluvremena. Nula na semaforu bila je do 60. minuti, kada je nakon asistencije Bradarića sjajno pogodio Matei

Samo dvije minute kasnije momčad Matjaža Keka zabila je i drugi gol, a prvijenac u dresu Riječana dočekao je Brazilac Heber. On je pobjegao obrani Rabotničkog nakon dodavanja Ristovskog i sigurno zabio za 2:0.

Samo koji minutu kasnije pao je novi pljusak koji je otežao igru. Rijeku nova provjera očekuje u subotu protiv novog slovenskog prvoligaša Triglava iz Kranja.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • samopozitiva_3 22.06.2017.

    Lijepa 2 gola. Lagano i rutinski.

  • Torcaast 21.06.2017.

    Trener Rabotnickog gori od Limenog. Zanima me koja je ovo sikira s brojem 27 u Rijeke, ima zanimljivu ostricu, taman za cipat liti drva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare