To je to što me zanima!

Sanader: Neka se hrvatsko ime što češće spominje!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U prvoj skupini hrvatskih olimpijaca koji su krenuli za Kinu nekoliko je potencijalnih osvajača medalja a na Daleki istok ispratio ih je i sam premijer
Vidi originalni članak

Kinesko ime za Hrvatsku je Kolodija. Želim vam da se tijekom Olimpijskih igara u Pekingu ime Kolodija što češće izgovara, poručio je premijer Ivo Sanader prvoj skupini naših olimpijaca koja je u ponedjeljak odletjela za Peking.
Među 24 naša sportaša bilo je dvoje gimnastičara, dva boksača, dva kajakaša, četvero veslača i 14-ero plivača, predvođenih Dujom Draganjom i Sanjom Jovanović. Bivši predsjednik HOO-a i član MOO-a Antun Vrdoljak upozorio ih je da prijave sve lijekove, kako ne bi bilo zabuna na dopinškim kontrolama, te ispričao anegdotu o značaju Igara u svijetu sporta:
- Andre Agassi bio je prvi tenisač svijeta kad je osvojio zlatnu medalju 1996. u Atlanti. Njegov je otac bio iranski olimpijac, koji nije nikad ništa osvojio. Rekao mu je da mu, bez obzira na sve osvojene turnire i ranking, nikad neće priznati da je uspio dok ne osvoji olimpijsko zlato. I kad ga je osvojio, Agassi je povikao: 'Tata, imam ga!’.
Neka se u Pekingu takvi uzvici čuju i na hrvatskom jeziku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • torcida_4ever 29.07.2008.

    daj inkoba zacepi!! imat cemo najmanje 5 zlatnih medalja,a to su- duje,sanja,rukometasi,vaterpolisti i blanka.. a jos ce se mnogi izkazati..npr. braca skelin itd.!!!

  • god of war 29.07.2008.

    spominjalo bi se da vlada više podupire sportove kod nas...i sada očekivaš od neke brkljačićke,koja trenira na livadi da digne zlato ili zgrabi neku medalju? imamo sve i možemo biti svugdje u svakom sportu na OI-a,a ne,nažalost,samo pojedinci će se moći dokazarti,a ovi manji,jebat ga,mučiti se...nije to fer....

  • Ivan92 29.07.2008.

    Ma tko kaže da će bronca biti dovoljna, mogu naši i puno više od toga!!! Siguran sam da će svi hrvatski sportaši dati 100% od sebe i predstaviti Hrvatsku u najboljem svjetlu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare