To je to što me zanima!

Sanches: Moj odnos s Kovačem je dobar, ali želim igrati više...

Moj odnos s trenerom je dobar. U ekipi ima dosta internacionalaca, trener mora rotirati, ali htio bih igrati više minuta, rekao je mladi Portugalac Renato Sanches u intervjuu za Bild
Vidi originalni članak

Renato Sanches traži svoje mjesto pod suncem u redovima minhenskog Bayerna.

Veliko otkriće Europskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine dosta se mučilo s afirmacijom nakon senzacionalnog turnira, Bavarci su ga slali i na posudbu u Swansea, no čini se kako ove sezone veznjak polako počinje zarađivati svoje mjestu u postavi Nike Kovača.

Pa ipak, 21-godišnji Portugalac je u intervjuu za Bild od hrvatskog stručnjaka zatražio više minuta na travnjaku:

- Moj odnos s trenerom je dobar. U ekipi ima dosta internacionalaca, trener mora rotirati, ali htio bih igrati više minuta! - rekao je mladi Portugalac, a onda se osvrnuo i na krizu koja trese njemačkog prvaka:

- Mi uvijek osjećamo pritisak. Predstavljamo najbolji klub u Njemačkoj i moramo svaku utakmicu dati sve od sebe da bismo pobijedili. Normalno da kreću priče kad izgubite par utakmica. No to je sve dio posla - zaključio je. 

Inače, Sanches je u Bayern stigao upravo nakon tog Eura u Francuskoj, a Bavarci su Benfici platili 31,5 milijun eura za portugalskog veznjaka. 

Od svog dolaska u Bayern, on je odigrao 31 utakmicu u kojoj je zabio samo jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Boki8 16.10.2018.

    Vizuelno na terenu izgleda dobro a u stvari limitiran igrac. Izgleda da je sato u fazi nogometnog napretka.

  • kele2 16.10.2018.

    A bio je dobar na euru tu nema dileme definitivno mlado otkriće, poslije toga ili se umislio ili nije moga podnijeti treninge i disciplinu u bayern

  • medenii 16.10.2018.

    nek ga posalje natrag u Swansea mozda ih uvede u 3. ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare