To je to što me zanima!

Sanchez će pauzirati osam tjedana zbog puknuća mišića

Novo Barcelonino pojačanje Alexis Sanchez teško se ozlijedio u prvom poluvremenu utakmice s Real Sociedadom. Pauzirat će osam tjedana zbog puknuća bicepsa
Vidi originalni članak

Najmanje bi 13 nadolazećih utakmica aktualnih europskih i španjolskih prvaka, nogometaša Barcelone, trebao propustiti 22-godišnji Čileanac Alexis Sanchez...

Ozlijedilo se ovoljetno pojačanje Katalonaca iz Udinesea tijekom prvog poluvremena Barçina subotnjeg gostovanja u San Sebastianu. Nezgodno se Čileanac dočekao na noge nakon klizećeg starta suparničkog nogometaša u 31. minuti, te je morao napustiti igru pri 2-0 vodstvu Guardioline momčadi. Na kraju je završilo 2-2.

"Ispitivanja su potvrdila da je Sanchez zaradio puknuće femoralnog bicepsa u desnoj nozi. Bit će izvan pogona otprilike osam tjedana. Očekujemo da bi se mogao vratiti za dvoboj 13. kola Primere protiv Zaragoze 19. studenog", priopćili su iz Barcelonine liječničke službe.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lopovi od 1902 12.09.2011.

    nadam se da će se vratiti i ranije od predviđenog.

  • gogson00 12.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • proffy 12.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare