To je to što me zanima!

Sanchez i Özil odbijaju novac Arsenala, žele osvajati trofeje

No nije sve u lovi, dvojac Sanzhez-Özil spreman je odbiti ponudu ako Arsenal ne obeća da će biti aktivan na ljeto i kupiti par pojačanja za lov na trofeje
Vidi originalni članak

Arsenal je spreman Alexisu Sanchezu i Mesutu Özilu ponuditi nove ugovore. No ako su mislili da će lako zadržati svoje najbolje nogometaše - zeznuli su se. Naime, ni jednom ni drugom se baš ne ostaje na Emiratesu.

Obojica su došla iz Primere, Sanchez iz Barcelone, a Özil iz Real Madrida. Obojica su navikla osvajati trofeje što je Arsenalu relativna nepoznanica. Imaju ugovore do 2018. godine, a novi bi im garantirao čak 200 tisuća eura tjedno. No nije sve u lovi, dvojac Sanzhez-Özil spreman je odbiti ponudu ako Arsenal ne obeća da će biti aktivan na ljeto i kupiti par pojačanja za lov na trofeje.

I dok traje sapunica oko ostanka ubojitog dvojca u Londonu, Arturo Vidal je otvoreno pozvao Alexisa u Bayern.

- Nadam se da će doći u Bayern. Igramo zajedno od mlade reprezentacije Čilea i bilo bi super kada bi ponovo igrali zajedno - poručio je veznjak Bayerna.

Kriza u Arsenalu

Da Arsenalu ne cvjetaju ruže govori i činjenica da je, praktički, izgubio sve šanse za naslov. Remizirao je s Palaceom 1-1 u zadnjoj utakmici na što su navijači jako burno reagirali i najavili bojkot sljedeće utakmice. Dan prije susreta s WBA Emirates još uvijek nije rasprodan, a predviđanja su da će biti 20 tisuća ljudi manje nego što je kapacitet stadiona.

Takvu (ne)posjećenost Arsenal nije imao još od 2006. godine kada je otišao s Highburyja. Arsene Wenger je pod velikim pritiskom, a ako se rezultati ne poprave do kraja sezone i ako Sanchez i Özil ne produže ugovore moglo bi doći do kraja jedne ere 'topnika'.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Gunersss_ 21.04.2016.

    Ma to se dogada sto smo i znali..pa nece se takve igracine zaje..... u arsenalu...ili dovedite tog svetog pravog napadaca ili mi odlazimo... Arsenal ima jedino sredinu dobru,napad uzas,jos je i dobar kakav je bio prijasnjih godina,A OBRANA,to necemo ni komentirat..Dovoljno je da samo pogledas Gabriela i sve je jasno.. Od odlaska legende Henrya,arsenal nema ni upola dobrog napadaca...To je problem! Sad nedavno i sam predsjednik kluba rekao da se Wengera rijesit ne mogu,jer on je ikona kluba i da je on zadovoljan s njim dok god arsenal igra LP i nosi profit! Znaci zivo se njemu je.. za trofeje,samo da ima para i profita.. To da Wenger ne zeli trosit,to mislim da su price za malu djecu.. Bitno da je predsjednik kupio ranc u Texasu za 500mil€.. E jbt pa zasto ja navijam za arsenal,jos uvijek sam uvjerenja da je to taj klub za koji navijam jos od prije 15g!

  • donandres 21.04.2016.

    žele naslove a otišli u arsenal??? Pa kako su mislili doć do njih? jedino da idraju drugu ligu pa osvoje naslov!

  • Torcaast 20.04.2016.

    Wenger zeli kupit Ferrari za 10 kuna i vozit ga ko Ficu, nije daleko ovo od istine, vec odavno je proslo vrime kad je Arsenal prosa jednu fazu otplate stadiona i igranja bez pravih pojacanja, nikoga ne moze zadovoljit samo plasman u ligu prvaka dok na racunu sidi priko 200 mil eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare