To je to što me zanima!

Sanchez i Thiago Alcantara se vratili na Barcelonin trening...

Iz Barcelone su tijekom dana objavili kako su se čileanski napadač Alexis Sanchez i španjolski veznjak Thiago Alcantara vratili momčadskim treninzima nakon ozljeda
Vidi originalni članak

"Obojica igrača oporavila su se zadovoljavajuće od svojih ozljeda i trenirali su uz suigrače na Camp Nou", stoji u Barçinom priopćenju.

Sanchez je u utakmici španjolskog prvenstva protiv Sportinga ozlijedio desni aduktor, dok je Thiago u istom susretu ozlijedio goljenicu desne noge, što je uvjetovalo da obojica propuste uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Bayer Leverkusena.

Treninzima se, ali individualnim, vratio i francuski lijevi bek Eric Abidal nakon oporavka od ozljede kuka zadobivene u prijateljskoj utakmici između Francuske i Njemačke početkom mjeseca.

Sanchez i Thiago trebali bi konkurirati za Barçin kadar već za subotnju gostujuću utakmicu 28. kola Primere protiv Seville.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Firefox_1 15.03.2012.

    Tek kad se pogledaju drugi klubovi u LP i njihova igra, vidi se koliko je Barca iznad svih. Stvarno im nitko ništa ne može, jedino možda Mourinho sa Realom u 2 utakmice ih uspije dobit.

  • LiLu 15.03.2012.

  • Markoviču Jedi Govna 15.03.2012.

    Ma zaboli me

Komentiraj...
Vidi sve komentare