To je to što me zanima!

Sandra dominira: Ovo je ono što jesam, želim biti najbolja

Mislim da u Riju mogu napraviti još više. Ovo mi je bila dobra provjera, rekla je Sandra Perković nakon dominantne pobjede u Londonu i osvajanja Dijamantne lige
Vidi originalni članak

Ponestaje nam epiteta za Sandru Perković, ali dobro je što njoj ne ponestaje sange. Čudesna Hrvatica dominira svjetskom atletikom. Zatvorite prozore ako Sandra baca u vašem gradu, jer njezini diskovi lete sve dalje i dalje.

- Došla sam bacati i uživati. Ovo je ono što jesam, želim biti najbolja - rekla je Sandra, nakon što je pobijedila u Londonu i dva mitinga prije kraja osigurala je ukupni naslov u Dijamantnoj ligi.

Sandra je disk bacila 69.94 metra srušivši 26 godina star rekord mitinga koji je držala Istončna Njemica Ilke Wyludde. Perković je rekord bacila u drugom hicu, ali svaki od njezinih preostalih pet pokušaja bio bi dovoljan za pobjedu.

U Riju mogu i više

Ovako je bacila gotovo šest metara dalje od drugoplasirane Australke Dani Samuels. Nezaustavljiva Sandra Perković pobjedom u Londonu stigla je na pet pobjeda u pet mitinga na Dijamantnoj ligi.

- Drago mi je da sam došla u London gdje sam prije četiri osvojila svoje prvo olimpijsko zlato. Ovo mi je dobra provjera uoči Olimpijskih igara. Mislim da tamo mogu napraviti i više - rekla je Sandra i dodala:

- Najvažnije je da ostanem zdrava. Sad ću se odmoriti do Rija, popraviti neke pogreške i čekati Olimpijske igre.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • egzon2 24.07.2016.

    Cjeli narod treba bit ponosan na ovu talentiranu djevojku svaka cast !!!

  • vaservaga(339512) 24.07.2016.

    a duplo jača od prosječnog muškarca ....a šta ono radi u saboru ? aha , sjetio sam se ! prima masnu plaću!

  • croaticum 24.07.2016.

    Uradi Sandra, svi Ti to zelimo, sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare