To je to što me zanima!

Sandra lako u finale: Iz prvog pokušaja prebacila je normu

Sandra Perković u kvalifikacijama u skupini B u bacanju diska bez previše je problema iz prvog pokušaja prebacila normu s rezultatom 65,74 i ušla u finale
Vidi originalni članak

Hrvatska bacačica diska, uzdanica za medalju na ovim Olimpijskim igrama, Sandra Perković bacila je normu i izborila finale. Iz prvog je pokušaja Sandra prebacila udaljenost od preko 63 metra i osigurala sutrašnje finale. Sandra je disk bacila na 65,74 metra.

Sandra Perković nastupila je u kvalifikacijskoj B-skupini. Hrvatska je diskašica iz prvog pokušaja odmah prebacila normu i tako osigurala finale. Sandra je disk bacila na udaljenost od 65,74.

'Pa ljudi moji', povikala je hrvatska atletičarka zadovoljna nakon uspješnog hica. Bez previše problema Sandra je postigla dobra rezultat i sada može mirno čekati finale koje je na rasporedu u subotu u 20.30.

Nakon izborenog finala Sandra je spremna za finale u kojem očekuje pravu borbu.

- Kvalifikacije su meni uvijek najgori dio koji moram odradit. Sutra će sigurno bit bolje. Ako su prošle sve bacačice koje su trebale proći, a nadam se da je tako sutra će biti zanimljivo. Bit će sigurno vatreno finale - rekla je Sandra i dodala:

- Nadam se postolju, ako sve bude u redu. Danas je već pet, šest cura bacilo preko 65 metara. Dobar je to rezultat i daje naslutiti da će bit teško sutra.

- Stigli su mi roditelji u London. Posvetit ću se sada njima, prijateljici i dečku, vratiti se u Selo i rano na spavanje. Sutra doručak, još malo spavanja i idemo po to finale. Bilo bi sjajno ovakvu sezonu zaokružiti olimpijskom medaljom.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • tuti fruti 11 04.08.2012.

    Bravo sandra !

  • hunter93 04.08.2012.

    WHO IS THE BEST......PERKOVIĆ is the best,She is THE NUMBER ONE....UNBEATABLE

  • DraganKorov 04.08.2012.

    Sandra "kick their ass" pa nek pregrizu gov*o oni što su te krivili za doping...

Komentiraj...
Vidi sve komentare