To je to što me zanima!

"Ovo je za sve koji su vjerovali i šamarčina za one koji nisu..."

Došla sam u London, bacila osobni i hrvatski rekord i vratila se jača nego ikada, rekla je Sandra Perković nakon što je na Igrama u Londonu osvojila zlatnu medalju
Vidi originalni članak

S hicem od 69,11 metara hrvatska je atletičarka bila nedodirljiva za sve suparnice. Donijela je Hrvatskoj drugu medalju u britanskoj prijestolnici (uz srebro četverca na pariće) i ukupno 19. na ljetnim olimpijskim igrama od osamostaljenja. Ujedno je to i prvo žensko zlato za našu zemlju.

- Sretna sam što sam prva žena koja je Hrvatskoj donijela zlato. Ovo je vrh vrhova. Emocije su me slomile - dodala je Sandra koja je opisala i tijek današnjeg natjecanja.

- U prvom pokušaju mi je bilo bitno osigurati nastavak natjecanja i nakon tri serije. U drugoj seriji sam bacila 68,11 i osjećala sam se fantastično. Potom sam bacila 69,11, a onda čekala. Htjela sam i preko 70 metara, ali nije išlo.

- Ova medalja je posveta svima koji su bili uz mene kad je bilo najteže i šamarčina onima koji mi nisu vjerovali. Ma ovo je vrh vrhova. Vratila sam se jača nego ikad - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mkrmr 06.08.2012.

    Bravo curo!! Svaka čast!!!!! Sve čestitke!

  • spyzvabob 05.08.2012.

    bravo Sandra.ovo je medalja za sve nas ponosne Hrvate!!!

  • DraženMikulandra 05.08.2012.

    TOOOOO KRALJICEEEEE.........pokaži IM kako se to radii,,SVAKA ČAST,,,,,LEGENDO..........ps.SAMO NEMOJ da ti slava sad udari u glavu,,,,,,JOŠ JE PUNO TOGA PRID TOBOM,......BBBRRRAAAVVVOOOOO....

Komentiraj...
Vidi sve komentare