To je to što me zanima!

"Puno je rekorda i želim ih sve 'skinuti', jednog po jednog"

U Zürichu bih željela baciti preko 71 metar i srušiti rekord europskih prvenstava koji iznosi 71.56 metara. Još ih je puno ispred mene i želim ih skidati jedan po jedan...
Vidi originalni članak

Nakon hica kojim je u Splitu probila magičnu granicu od 70 metara, Sandra Perković je sažela dojmove, ali i najavila velike stvari u nadolazećoj sezoni. 

- Toliko smo sanjali i pričali o bacanju preko 70 metara i proslavili smo, ali nema neke koristi od slavlja. Ovaj rezultat zaboravljamo i okrećemo se novim ciljevima. Na EP-u u Zürichu bih željela baciti preko 71 metar i srušiti rekord europskih prvenstava koji iznosi 71.56 metara. Još ih je puno ispred mene i želim ih skidati jednu po jednu - rekla je vidno raspoložena Sandra uz trenera, i dečka, Edisa Elkasevića koji je također prokomentirao hitac te najavio daljnje planove. 

- U Splitu se puno toga poklopilo. Zadovoljni smo, ali bit će još bolje. Ove sezone je cilj da više ne idemo ispod 66 metara. Idemo 'mic po mic' - rekao je Elkasević. 

A da rezultati ove sezone mogu biti još i bolji na kraju je još jednom potvrdila i sama Sandra:

- To je daleko od savršenstva, uvijek može bolje, treba raditi na brzini i tehnici da leti što dalje - zaključila je aktualna europska, svjetska i olimpijska prvakinja

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MarijaJurić 03.03.2014.

    Bravo Sandra! Samo tako nastavi!

  • strmi007 03.03.2014.

    Samo naprijed

  • mdoroslo 03.03.2014.

    Sandrica dušo, molbica, ako možeš samo malo sporije i razgovjetnije govoriti prilikom intervjua, ne razumijem šta pričaš kad se naviješ, inače želim ti svu sreću i uspjeh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare