To je to što me zanima!

Sandra nakon zlatne medalje: Najsretniji dan u mom životu...

"Znala sam da sam bacila daleko, ali nisam htjela slaviti prije kraja. Hvala svima na podršci, pogotovo rukometašicama što su me trpjele. Sad idemo malo proslaviti"
Vidi originalni članak

Sandra Perković osvojila je prvo hrvatsko žensko zlato na olimpijskim igrama. Hicem 69,11 naša je sportašica pomela konkurenciju i postala nova olimpijska pobjednica u bacanju diska. 

- Ovo mi je najsretniji dan u životu, najsretnija godina u životu. Ovo je prvo hrvatsko žensko zlato, što više reći? - rekla je Sandra nakon osvajanja 19. olimpijske medalje za Hrvatsku od samostalnosti i ukupno četvrtog hrvatskog zlata, prvog nakon Atene 2004. godine.

- Znala sam da sam bacila daleko, ali nisam htjela slaviti prije kraja. Rasplakala sam se na kraju, nisam izdržala - rekla je Sandra koju su u publici bodrili hrvatski sportaši predvođeni rukometašicama.

- Poseban pozdrav rukometašicama koje su me došle bodriti. Trpjele su me svih ovih dana. Sad se idemo malo družiti i proslaviti, ali ne dugo jer cure sutra imaju utakmicu - rekla je nova olimpijska pobjednica i dodala:

- Bila je ovo sjajna sezona, Europsko prvenstvo, Dijamanta liga... Još da mi je baciti preko 70 metara... Hvala vam svima na podršci. Mama, volim te - rekla je za kraj Sandra.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • gogom1987 05.08.2012.

    Tako se to radi...Bravo Sandra! :)

  • ping-pong 05.08.2012.

    Neka je i naše živote si usrečila! Hvala ti na tome!

  • dren_1 05.08.2012.

    Čestitke! Sandri,najsjajnije zlato Hrvatske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare