To je to što me zanima!

Sanja Doležal: Marketinški trik nas je spojio. Zaljubili smo se...

Dražen je postao prijatelj benda nakon što smo nas dvoje ušli u vezu. Dolazio je na naše nastupe kada je mogao. Nismo tulumarili puno, rekla je pjevačica Novih fosila
Vidi originalni članak

Zoran Škugor, menadžer koji je 80-ih radio s Novim fosilima, fotografirao je Dražena i mene. Dražen je tek došao iz Šibenke i Škugoru je bilo zanimljivo da se i bend i Dražen što više promoviraju u medijima, otkriva Sanja Doležal.

Postoji priča da je fotografija nastala kako bi se Novim fosilima podignula popularnost. Bend se navodno dogovorio s poznatim košarkašem, a potom su se sprijateljili i učestalo družili.

- Ma ne, fotka nije napravljena samo zbog benda, jer to je bila godina pjesama ‘Milena’ i ‘Dobra stara vremena’. Dakle, vrhunac karijere Novih fosila - rekla je Sanja.

Fotografija je to koja je pokrenula povremene susrete benda i košarkaša, a Sanja i Dražen tek potom su se i zaljubili jedno u drugo.  

- Dražen je postao prijatelj benda nakon što smo nas dvoje ušli u vezu. Dolazio je na naše nastupe kada je mogao. Nismo tulumarili puno. On je puno trenirao, a ja sam bila na turnejama. U slobodno smo vrijeme bili zajedno ili s prijateljima - kaže Sanja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • trlababalanče 07.06.2013.

    uh sanja, sanja....čovjek kad je mlad i ne sluti koliko je svaki trenutak u životu dragocjen..svaki čovjek, svako poznanstvo...eto imala si sreću dijeliti mladost s jednim velikim sportašem i čovjekom

  • Gibbs 07.06.2013.

    hehe, sjećam se tih priča o njih dvoje :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare