To je to što me zanima!

Sanja Jovanović briljira, Duje Draganja se još traži

Povratkom u male bazene, krenula je i žetva medalja za hrvatske plivače. Sanja Jovanović uzela je dva zlata na 'svojih’ 50 leđno
Vidi originalni članak

Nakon pomalo razočaravajućih nastupa na Olimpijskim igrama, povratak u male bazene vratio je osmijeh na lica naših plivača. Razloga za zadovoljstvo prije svega ima Sanja Jovanović, koja je u samo nekoliko dana uspjela osvojiti zlatne medalje na dvije postaje Svjetskog kupa. Nakon što je nedavno slavila u Stockholmu na 50 metara leđno, disciplini u kojoj je svjetska rekorderka, Sanja je isto ponovila i u Berlinu.
Nažalost, Duje Draganja nije uspio ponoviti rezultate od prije nekoliko mjeseci kad je na svjetskom prvenstvu u malim bazenima uzeo zlato i oborio svjetski rekord na 50 metara slobodno. U toj je disciplini nastupilo jučer najviše naših plivača, točnije njih šest. Jedini je finale izborio Duje, ali i njegovo vrijeme je daleko od onog što on može. Ipak, ova natjecanja samo su uvertira za Europsko prvenstvo i svi naši plivači svoj maksimum morali bi dosegnuti na spomenutom EP-u, koje će se održati u Rijeci.
A tamo su pokoja medalja imperativ. Bude li Sanja Jovanović i tamo prava, morala bi barem do jednog postolja, isto tako i Duje Draganja. No, tko zna, na domaćem bazenu možda još netko zabljesne.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 17.11.2008.

    sada kao odjednom,druge natjecateljice nisu dompigirane,ha?? hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare