To je to što me zanima!

Sansone je srušio Inter, Marko Livaja ušao u 90. minuti ogleda

Nogometaši Parme u 14. kolu Serie A pobijedili su Inter na svom terenu 1-0 golom Nicole Sansone. Parma je bila bolja od Intera i zasluženo je uzela sva tri boda...
Vidi originalni članak

U pretposljednjoj utakmici 14. kola Serie A Inter je u gostima kod Parme upisao drugi uzastopni gostujući poraz (1-0), s kojim je ostao na trećem mjestu prvenstvene ljestvice na koje je pao ranijom pobjedom Napolija kod Cagliarija.

Iako rezultat ne sugerira, utakmica Parme i Intera bila je i više nego zanimljiva s pregršt prilika i s jedne i s druge strane (12-8 udarci). Domaći nogometaši bili su spretniji i sretniji da su postigli jedan, ujedno i pobjednički pogodak, te da nisu primili nijedan.

Nicola Sansone bio je strijelac jedinog gola a na susretu, a dogodio se u 75. minuti. Samo tri minute kasnije Sansone je napustio travnjak, a zamijenio ga je Ishak Belfodil.

U 90. minuti utakmice u igru kod Intera ušao je mladi hrvatski nogometaš Marko Livaja, a na travnjaku je zamijenio iskusnog Estebana Cambiassa.

Parma je pobjedom skočila s 10. na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice s 20 osvojenih bodova, dok je Inter sada treći s 28, četiri manje od vodećeg Juventusa i dva manje od drugoplasiranog Napolija.

Serie A, 14. kolo:

Cagliari - Napoli 0-1 (Hamšik 73)

Parma - Inter 1-0 (Sansone 75)

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ck1897 27.11.2012.

    ...klub koji moze pobijedit bilo koga ali bogami i izgubit od svakoga!

  • 19h11 27.11.2012.

    Ne može meni tiket proć da ga *ebeš!

  • globus 27.11.2012.

    Pričajte vi što hoćete, ali Fiorentina je glavni konkurent Juventusu za naslov, dečki igraju izvanredno i nije niti malo iznenađujuće što su tako visoko pozicionirani. Također, nemaju europskih obaveza. Ima sad već dulji niz kola da njih pratim i radujem se njihovom kiksu više nego ostalima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare