To je to što me zanima!

Santinijev suigrač u blokadi, u svlačionici posuđuje novac...

Ivan Obradović se našao na udaru zbog suradnje s glavnim osumnjičenikom Dejanom Veljkovićem, a belgijske vlasti su mu zabranile raspolaganje svim računima. Preživljava uz pomoć suigrača...
Vidi originalni članak

Belgiju je u listopadu potresla velika afera oko namještanja utakmica, malverzacija prilikom transfera i pranja novca, a u sve je bio uključen i hrvatski trener Ivan Leko koji je čak proveo noć u pritvoru.

Leko je nakon detaljnog ispitivanja ipak pušten na slobodu, istraživači ga ne smatraju krivim ni za što i ne bi trebao imati posljedica, ali manje je "sreće", a vjerojatno i puno više krivnje, imao srpski nogometaš Ivan Obradović. Igraču Anderlechta, koji igra s Dinamom u skupini Europske lige, blokirani su svi računi.

Belgijski mediji javljaju kako se Obradović našao u problemima zbog jednog od glavnih sumnjivaca, srpskog menadžera Dejana Veljkovića. Zbog sumnji u suradnju s Veljkovićem, suigraču naših Milića i Santinija je zabranjeno raspolaganje vlastitim računima.

Zbog toga je primoran posuđivati novac od suigrača kako bi mogao podmirivati svakodnevne životne troškove. Igrač ima problema i s formom pa tako više nije član prve momčadi Anderlechta nego trenira s rezervnim igračima i čeka transfer...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • karton 22.11.2018.

    Srpska posla, zasto u to mijesate Hrvate, Leku, Santinija... ?

  • iphone5s 22.11.2018.

    Dajte broj tekuceg da nesto uplatim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare