To je to što me zanima!

Santos: Bila je ovo najlošija kvalifikacijska utakmica dosad

Uspjeli smo pobijediti jer smo igrali strastveno i srčano, borili smo se do samog kraja, rekao je izbornik Grčke Fernando Santos nakon tijesne pobjede kod Malte
Vidi originalni članak

Izbornik grčke nogometne reprezentacije Fernando Santos mogao je zadovoljno trljati ruke nakon tijesne 1-0 gostujuće pobjede nad Maltom u kvalifikacijskom ciklusu za Europsko prvenstvo 2012. godine...

Vassilis Torossidis zabio je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade jedini gol koji je Grcima donio tri boda s Malte i prvo mjesto u skupini F nakon pet kola budući je Hrvatska istovremeno poražena na gostovanju kod Gruzije 1-0.

- Rekli smo igračima uoči utakmice da će Malta biti vrlo defenzivna i imati samo dva igrača naprijed u kontranapadima. Igrali su upravo onako kako smo očekivali, ali nismo uspjeli odgovoriti na to – rekao je Santos.

- Imali smo velik posjed lopte i dvije ili tri poluprilike, ali ništa više od toga. Na poluvremenu sam objasnio igračima što želim od njih i malo podigao glas. Na kraju smo uspjeli pobijediti jer smo igrali strastveno i srčano, borili smo se do samog kraja. Bila je ovo naša najlošija kvalifikacijska utakmica dosad – dodao je grčki izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ma da 27.03.2011.

    grcka imala veci posjed lopte???? hahahahaha!! za ne povjerovati! pa oni se uvijek brane i stave bunker!! zar su protiv malte napadali??? hebem ti grcki nogomet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare