To je to što me zanima!

Sapunica: Klasnić neće u Mallorcu nego u Wigan...

Agent Ivana Klasnića izjavio je kako hrvatski napadač neće igrati španjolsku nego englesku ligu, kaže da je Wigan najpoželjnije odredište
Vidi originalni članak

Prvo je "sigurno" bio u Torinu, pa je "sigurno" bio u Mallorci. No ponuda Mallorce očito nije bila dovoljno dobra za ukus Ivana Klasnića, čije se transfer-saga nastavlja...
- Ivan definitivno ne ide u Mallorcu - rekao je Klasnićev agent Alejandro Camano i otkrio gdje će Ivan igrati:
- Njegov izbor je Wigan Athletic!
I sam Klasnić potvrdio je u nekim izjavama kako nema istine u tvrdnjama da je potpisao za Mallorcu.
- Čitam novine i čudim se kako mogu biti u Mallorci kada sam još uvijek kod kuće u Hamburgu - s nevjericom kaže Klasnić.
- Istina je da razmišljam o svojoj budućnosti i o ponudama koje imam, ali ništa nisam odlučio i daleko sam od potpisivanja ugovora s Mallorcom. Mislim da ništa neću odlučiti do idućeg tjedna. Imam dovoljno ponuda i sada moram pregovarati sa zainteresiranima - kaže dvostruki strijelac na Euru i dodaje:
- Konačnu odluku donijet ću kada vidim ponude 'crno na bijelom'.
A dok Ivan razmišlja, svatko ima svoju verziju. Ugledni menadžer Marko Naletilić, koji također pomaže Klasniću u odabiru novog kluba ocijenio je Torinovu ponudu "važnom i ozbiljnom", pa još i naglasio kako su šanse da dosadašnji napadač Werdera zaigra u Italiji 50-50. Bilo kako bilo, jasno je jedino da se Klasnić polako priključuje Cristianu Ronaldu, Ronaldinhu i još nekima u "sapuničarskim transferima".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare