To je to što me zanima!

Šaputanja o siječanjskim transferima u Premier ligi

Posljednjih godina najvažnija tržnica nogometaša u svijetu je Premiership. Tako će biti i ove zime. City, Arsenal, United, Liverpool... svi kupuju
Vidi originalni članak

Najjača liga svijeta, engleska Premier liga, polako se sprema za zimsku kupnju. Planovi su već odavno gotovi, a čim počne vrijeme transfera, najbogatiji klubovi već će imati dogovorene detalje ugovora. Dotad nam ostaje nagađati tko koga želi, za koliku plaću, na koliko godina i pod kojim uvjetima. Donosimo vam najzanimljivija šaputanja britanskih medija iz najbogatijih klubova u Premiershipu.

ARSENAL:
Prema svemu sudeći, 'topnici' spremaju ponudu vrijednu 11 milijuna funti za Chelseajeva napadača Salomona Kaloua. Bit će to najveća, ali ne i jedina Wengerova ponuda. Već se dulje govori o Yayi Toureu, veznjaku Barcelone, za kojeg će ponuditi šest milijuna funti. Prihvati li Barca ponudu, iz Arsenala bi u City za pet milijuna trebao otići Toureov brat Kolo.

MANCHESTER UNITED:
Već na spomen Uniteda pomislimo na Cristiana Ronalda i na ljetna nagađanja o prelasku u Real. Ništa drukčije neće biti ni sljedeće godine. Ovog puta glavni 'prosac' nije prvak Španjolske nego prvak Italije Inter. Iz Manchestera bi na kraju sezone mogao i Carlos Tevez, koji nije zadovoljan statusom u momčadi. 'Vragovi' su već osigurali dolazak Zorana Tošića iz Partizana, a još su u utrci za Luisom Valencijom i Kyleom Naughtonom.

LIVERPOOL:
Nakon što su zapeli pregovori s Danielom Aggerom o novom ugovoru, zainteresirao se Real Madrid. Kraljevi bi uz određeni iznos u Liverpool poslali i Gabriela Heinzea. Tamošnji kolege nagađaju kako Rafa Benitez još promatra Claudija Zuccolinija i Stewarta Downinga.

CHELSEA:
Najveća vijest u Chelseaju je da u siječnju neće kupiti nikog. Iako je Scolari spominjao Zakija, Benzemu, Lavezzija, iz kluba su odbili bilo kakvu kupnju.

TOTTENHAM:
Prema pisanju Telegrapha, Spursi su već krenuli u borbu s Newcastleom za Sportingova napadača Liedsona, vrijednog 20 milijna funti. Redknapp bi u momčadi rado imao i Gallasa, Dunna, Wright-Phillipsa i Elana.

MANCHESTER CITY:
Razuzdani bogataši u Cityju nude milijune svima koji im se svide. Iker Casillas i Gianluigi Buffon nisu realne opcije, no Grosso, Kolo Toure, Thiago Silva, Luisao i Lassana Diarra mogli bi završiti u Cityju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare