To je to što me zanima!

Sar ruši sve rekorde, više do 1000 minuta bez gola

Manchester je sinoć u gostima pobijedio West Bromwich 5-0, a Edwin van der Sar je postavio novi rekord Premiershipa u minutama bez gola
Vidi originalni članak

Manchester United je u posljednjih 11 utakmica Premiershipa sačuvao svoju mrežu praznom, a nizozemski je golman došao do 1032. minute bez primljenoga gola.
- Edwin je postigao sve u karijeri, no obranama protiv Bromwicha se veselio jednako kao i obrani penala u finalu Lige prvaka u Moskvi - pohvalio je Ferguson veterana na golu Uniteda. Van der Sar je nulom protiv Bromwicha "skinuo" rekord Petra Čecha iz sezone 2004/05. od 1025 minuta bez gola. United je s tri boda prednosti ispred Liverpoola na vrhu prvenstvene tablice, a 5-0 pobjeda je najuvjerljivija na gostovanju od 1999. i pobjede 8-1 kod Nottingham Foresta.
- Krenuli smo sa spektakularnim predstavama. Danas smo pokazali nemilosrdnu efikasnost u napadu koja još nije viđena ove sezone. Nadali smo se da će doći taj dan, očekivali smo da dođe. Ovo je prva naznaka da dolazimo u formu. U pravom trenutku smo došli u vrhunsku formu - kaže Fergie.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare