To je to što me zanima!

Sara Errani imala 5-0 i meč loptu pa izgubila u Miamiju

U prvom kolu kvalifikacija turnira u Miamiju Talijanka Sara Errani poražena je nakon uvjerljivog vodstva. Triput je neuspješno servirala za meč i na kraju izgubila u 13. igri...
Vidi originalni članak

Na Australian Openu naša Jana Fett nije uspjela završiti posao nakon što je imala vodstvo od 5-1 protiv kasnije osvajačice, Caroline Woznicki

U prvom kolu kvalifikacija Miamija Talijanka Sara Errani imala je puno lakši posao, jer je s druge strane mreže stajala 146. tenisačica na WTA listi, Tereza Martincova. Također, Errani je u trećem setu imala vodstvo od 5-0 i meč-loptu u tom gemu.

Tada je stala, a Martincova je uzela pet uzastopnih gemova. Potom je Errani ponovo napravila break, da bi ga u sljedećem gemu odmah izgubila. Na kraju je kapitulirala u tie-breaku, izgubivši sa 6-4, 5-7 i 7-6 u vjerojatno najbizarnijem susretu sezone.

Talijanka je bila finalistica Roland Garrosa 2012. godine, a prošle sezone bila je suspendirana na dva mjeseca. Nalaz je pozitivan na letrozol jer je, kako je rekla, slučajno uzela majčin lijek za rak.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • CelaviOsvetnik 20.03.2018.

    Pa kada ima servis 60 km/h oduvijek je takva bila brejk za brejk.

  • 20.03.2018.

    Obzirom kako defektan servis ima, ništa čudno. U ženskom tenisu su takvi preokreti češći nego kod tenisača

  • MaxPlanck_1 20.03.2018.

    Tenis je pun namještenih mečeva... Pogotovo kad na 5:0 igračica koja ima 15-3 igra protiv igračice 5-6... Koef. u LIVE verziji bio je oko 60:1.....za martincovu... Ove sezone ih ima puno... Sara još živi na staroj slavi... U 2017 je imala sličan meč s You i nekoliko sitnih mečeva....WTA kao i ATP više nemaju veze s igranjem tenisa nego su PR agencije za tenisače i tenisačice. Gledatelji gledaju igrače i imena, a tenis je u drugom planu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare