To je to što me zanima!

Šarapova je poludjela na Anu Ivanović: "Izmjerite joj tlak!"

Ivanović je pobijedila Šarapovu u polufinalu Cincinnatija. Srpska tenisačica u trećem je setu tražila pomoć. Mjerili su joj tlak. Marija Šarapova joj se kasnije narugala...
Vidi originalni članak

Ruskinja Marija Šarapova i Srpkinja Ana Ivanović odigrale su polufinalni meč na WTA turniru u Cincinnatiju. Slavila je Ana Ivanović u tri seta 6-2, 5-7, 7-5. U finalu je Ivanović izgubila od Serene Williams 6-4, 6-1. Na internetu je osvanuo video polufinalnog meča između Šarapove i Ivanović.

Početkom trećeg seta Ivanović je razljutila Mariju Šarapovu. Srpska tenisačica tražila je medicinski time-out kako bi joj izmjerili tlak. Šarapova je to protumačila kao glumu. Nekoliko gemova nakon toga, Šarapova je pogriješila, okrenula se sucu i rekla:

- Izmjerite joj tlak.

Ana Ivanović nakon meča kazala je kako je imala problema sa želucem.

- Mislim da sam nešto loše pojela. Rekla sam treneru prije meča da se ne osjećam dobro. U trećem setu mi je bilo muka - rekla je Ana.

No Šarapova joj, čini se, ne vjeruje. 

- Nisam sigurna zašto su joj mjerili tlak. Nakon toga smo igrale jako duge poene i činilo se da joj dobro ide. Nisam sigurna što se dogodilo - rekla je Ruskinja.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • diba_1 19.08.2014.

    kad se gubi sve ti smeta.

  • melidony 19.08.2014.

    Tlak se mjeri obično onom tko "poludi" a ne obratno.

  • Jeeleenaayy 19.08.2014.

    Srbija ima već niz godina u vrhu muškog tenisa Novaka Đokovića, ova 'mala' Ana bi isto mogla biti odlična. A Šarapova radi scene kao i uvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare