To je to što me zanima!

Šarić imao double-double u porazu Warriorsa! Dončić bolji od LeBrona i Davisa u derbiju

Osim Šarića na teren je istrčao i Ivica Zubac, ali nije imao svoju najbolju večer, a derbi dana odigrali su Mavericksi i LA Lakersi, a odlučio ga je sjajni Slovenac
Vidi originalni članak

LA Clippersi našeg Ivice Zupca slavili su sinoć protiv Sacramento Kingsa rezultatom 119-99 i tako došli do četvrte uzastopne pobjede. Clippersi su bili bolji u svim četvrtinama osim u posljednjoj, ali tada je utakmica bila gotova i nije imala veliki rezultatski značaj. 

Najbolji kod Clippersa bio je Kawhi Leonard koji je zabio 31 koš i dodao još četiri skoka i tri asistencije. Pomogao mu je James Harden s 15 koševa, šest skokova i sedam asistencija. Naš Ivica Zubac nije imao najbolju večer. Zabio je šest koševa, ali je zato uhvatio devet skokova.

S NBA PARKETA VIDEO Zubac blokadom donio pobjedu Clippersima! Bojanovi Pistonsi izgubili 20. put u nizu

Kod Sacramenta najbolji je bio Keegan Muray s 17 koševa, sedam asistencija i jednom asistencijom.

Osim Zupca, sinoć je na teren izašao i Dario Šarić. Njegovi Golden State Warriorsi poraženi su od Phoenix Sunsa rezultatom 119-116. Sunse je do pobjede vodio sjajni Devin Booker s 32 koša, četiri skoka i sedam asistencija. Kod Warriorsa najbolji je bio Curry s 24 koša, pet skokova i četiri asistencije.

Dario Šarić zabio je 15 koševa, a u statistiku je dodao još četiri skoka i odličnih 11 asistencija.

Derbi večeri igrao se u Dallasu gdje su Mavericksi ugostili LA Lakerse. U dramatičnoj završnici bolje su se snašli igrači Dallasa i na kraju slavili 127-125.

VELIKI KIKS Kakav gaf NBA lige i Paninija: Na sličicu Bojana Bogdanovića postavili su pogrešnu zastavu

Domaću momčad do pobjede je predvodio sjajni Luka Dončić s 33 koša, šest skokova i čak 17 asistencija. Nevjerojatnom Slovencu u pomoć je priskočio Hardaway s 32 koša, tri asistencije i tri skoka.

Lakersima nije pomogla ni jako dobra večer njihovog najboljeg dvojca. Anthony Davis zabio je 37 koševa i skupio 11 koševa. LeBron James pomogao mu je s 33 koša, osam skokova i devet asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.12.2023.

    Ajde prestanite nas tlačiti više svaki dan sa tim našim "zvijezdama"

  • David11111 13.12.2023.

    Derbi na kojem je jedna momcad Lakersi..koji smijeh u momcadi su 2 umirovljena veterana a ostatak momcadi su Globetrotersi egzibicijski igraci..lakersi nemaju veze s ozbiljnom kosarkom vise LBJ ih je unistio

Komentiraj...
Vidi sve komentare