To je to što me zanima!

Plavi 9: Darija Šarića Ciboni je darovao zaštitar Josip Klemm

Ostvarila mi se želja. Svi smo sretni i zadovoljni. Ja sam Šibenčanin, a mi smo uvijek bili naklonjeni Ciboni, rekao je Dario Šarić, koji je potpisao na četiri godine
Vidi originalni članak

Dok smo čekali da Dario potpiše za Cibonu, nisam mu dao ni da ode na WC. Da se ne bi predomislio, našalio se direktor “cibosa” Zdenko Antunović.

Sapunica koja je trajala dulje i od one o prelasku Luke Modrića u Real konačno je završila u 14:45 minuta Darijevim potpisom na četvrogodišnji ugovor.

- Šibenčanac sam, a znate da su oni naklonjeni Ciboni - nasmijao se 18-godišnji Šarić i dodao:

- Za Cibonu sam se odlučio sam. Cedevita se pojavila u ‘12 i jednu minutu’ i nije bilo korektno uspoređivati ove dvije ponude.

Odštetu Zagrebu od 550.000 eura, koju je odredila Fiba, platit će Josip Klemm, vlasnik jedne od naših najuspješnijih zaštitarskih tvrtki Klemm Security.

- Ideja je bila moja. S Cibonom imam poslovno-partnerski odnos, ali želim pomoći prijateljima sporta, ali i ostvarenju dječačkog sna - rekao je Klemm.

Dario će svakoga ljeta moći otići u NBA, a kolikog će se dijela ugovora morati odreći ovisi o trenutku odlaska.

- Ako na draftu bude izabran kao visoki ‘pick’, sigurno neću djetetu rušiti snove - rekao je sportski direktor “vukova” Nikša Prkačin i najavio da klub tek sad kreće u potragu za novim trenerom:

- Ni sa jednim kandidatom još nisam razgovarao jer znam da će biti puno lakše pregovarati sad, nakon što je Dario potpisao.

A novog trenera pomoći će odabrati i sam Dario Šarić.

- Uprava o tome razgovara i s mojim agentima, ali ako mi novi trener i ne bude naklonjen, nadam se da ću se izboriti za minutažu - kaže Dario.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • IlijaAndric 29.11.2012.

    Klemm nema pojma o kosarci ne navija za Cibonu hoce samo da pomogne Saricu i Ciboni,koi lazov i licemjer. Daj pomozi prvo ljudima od koih zivis i koi su ti zaradili taj novac,nadam se da ces im povecat satnicu kad mali ode u NBA.

  • Atlantida_2 29.11.2012.

    Nije Klemm glup! Ovdje ispada velika hrvatina a u biti sve se vrti oko novca. Plačanjem odštete Šarić će to njemu MORATI vratiti, a Cibona kao klub će morati otkazati Bilić Eriću čuvanje sportskih susreta i naravno uzeti Klemm-a. I u jednom potezu makneš dvije muhe a ispadneš veliki čovjek!

  • mudrozborac 29.11.2012.

    Ako neznate, Dario Šarić je najbolji igrač na svijetu u svom godištu već pune tri godine pa zato sigurno neće propasti, uz malo sreće mogao bi biti najbolji i ubuduće, ništa gori od Kukoća i Petrovića sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare