To je to što me zanima!

Šarić najbolji u porazu svog Efesa kod Uniksa iz Kazana...

Istanbulska momčad vodila je većim dijelom susreta, u trećoj četvrtini imala i prednost od 15 koševa, no Uniks je sjajnim preokretom ipak na kraju slavio 67-64
Vidi originalni članak

Košarkaši Anadolu Efesa u susretu 6. kola skupine A Eurolige poraženi su na gostovanju kod Uniksa u Kazanu 64-67, a hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić u poraženoj je momčadi ponovno bio najbolji s 13 koševa i devet skokova. 

Istanbulska momčad vodila je većim dijelom susreta, u trećoj četvrtini imala i prednost od 15 koševa, no Uniks je sjajnim preokretom ipak na kraju slavio. Pokušavao je Šarić koji je jedini iz svoje momčadi pogađao iz igre, no to ipak nije bilo dovoljno. 

U redovima Efesa Dontaye Draper je ubacio šest koševa i na kraju gađao s centra za produžetak, ali i promašio. 

Uniks je do druge pobjede u ovosezonskoj Euroligi predvodio Keith Langford je s 19 koševa. Efes nakon šest kola ima omjer 4-2, a Uniks 2-4. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • KimYongSung 21.11.2014.

    Šarić ako se ne varam je zabio 7 poena zaredom na kraju utakmice, i zadnju minutu i pol nije dobio loptu, nego jannings lasme i ostala bagra završava akcije naravno neuspješno, Šarić je doktor za sve tamo u Efesu! Što prije u NBA!

  • strmi007 20.11.2014.

    Nagodinu u NBA ili tek za dvije?

  • uglješa1 20.11.2014.

    Šariću, ajde ti u NBA Sixersima treba pomoć...

Komentiraj...
Vidi sve komentare