To je to što me zanima!

Šarić napokon zaigrao: Ciboni gradski derbi protiv Cedevite...

Dario Šarić napokon je odigrao prvu utakmicu za Cibonu. Za 'vukove s Tuškanca' debitirao je u pobjedi u Draženovom domu nad Cedevitom 73-64 u 12. kolu ABA lige
Vidi originalni članak

Dario Šarić napokon je ponovno zaigrao košarku. Mladi Šibenčanin debitirao je za Cibonu u 12. kolu ABA lige u kojem je njegova nova momčad u Draženovom domu pobijedila gradskog rivala Cedevitu 73-64.

Šarić je prvi put u igru ušao u osmoj minuti pri vodstvu Cibone 16:8 uz veliki pljesak tribina u Draženovu domu. 18-godišnjak je inače u utakmici odigrao malo više od 20 minuta i u tom je razdoblju zabio osam koševa uz četiri skoka i pet asistencija.

Cibona je od prve do zadnje minute imala prednost, koje je u nekim trenucima druge i posljednje četvrtine bilo i 16 koševa razlike.

Cedevita je kratko priprijetila krajem treće četvrtine kada su smanjili na minus pet (56-51), ali novom serijom Cibona je 'uništila' svu neizvjesnost u susretu.

Najbolji pojedinci kod Cibone bili su Strawberry i Žižić sa 16 koševa, Rožić je dodao 13. U Cedeviti je najviše zabio Wright (15 koševa).

Ovo je bila peta pobjeda Cibone u sezoni uz sedam poraza, dok je Cedevita sada na omjeru 7-5.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • WOMANIZER 09.12.2012.

    a sad u pobjede!

  • gospon fulir 09.12.2012.

    Hea Hea Cibosi, zna se ko je gazda u gradu i najveći hrvatski klub. Bilo je lepo videti pune tribine i odlične Smogovce. Pa nek si Tedeski vodi KK Cedevita Korčula. Zagreb je Cibonin grad.

  • kobac u letu 09.12.2012.

    treba cesce pustat nasi klubovi jedni drugima da ne ispadnu iz aba lige.zadru,splitu,ciboni..nek imamo 4 predstavnika u aba ipak smo mi kosarkaska sila za madzare i makedonce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare