To je to što me zanima!

Šarić srušio Bogdanovića, Ivica Zubac dobar u pobjedi Clippersa

Babo je ubacio 23 poena, no njegova dobra individualna predstava nije pomogla Detroitu, koji je kod kuće izgubio od Phoenixa. Zubac je noćas bio posebno skakački inspiriran
Vidi originalni članak

U dvoboju momčadi dvojice hrvatskih košarkaša, Darija Šarića i Bojana BogdanovićaPhoenix Sunsi slavili su na gostovanju u Detroitu sa 116-100, dok su LA Clippersi Ivice Zupca slavili sa 134-128 u produžetku dvoboja protiv Knicksa u New Yorku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šarić je u pobjedu Sunsa u Detroitu ugradio šest koševa, tri asistencije i dva skoka, dok je Bogdanović bio ponajbolji igrač poraženih Pistonsa sa 23 poena, tri skoka i dvije asistencije.

Najbolji igrač utakmice bio je centar Phoenixa Deandre Ayton s 31 košem i 16 skokova. Najbolji strijelac Pistonsa bio je Saddiq Bay sa 25 poena.

Ivica Zubac je u pobjedu Clippersa u Madison Square Gardenu ugradio samo dva koša, ali je imao 13 skokova te po jednu asistenciju i blokadu.

Kawhi Leonard je bio najbolji kod pobjednika sa 35 poena, dok je najbolji strijelac utakmice bio bek Knicksa Jalen Brunson sa 41 košem.

Clippersi su s učinkom 29-26 na četvrtom mjestu Zapadne konferencije, dok jednu pobjedu manje (29-26) ima Phoenix na petoj poziciji.

Detroit je sa 14-40 na zadnjem mjestu u Istočnoj konferenciji, dok su New York Knicksi na sedmoj poziciji sa 28-26.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare