To je to što me zanima!

Šarićev Phoenix pomeo Jokića! Srbina isključili zbog udaranja

Sunsi su lakoćom izbacili Denver 4-0 u polufinalu Zapadne konferencije i sad čekaju pobjednika okršaja Ute i Clippersa Bogdanovića i Zupca. Dario je ubacio pet poena, a Jokić izletio prije kraja treće četvrtine
Vidi originalni članak

Nikola Jokić dobio je nagradu za najkorisnijeg igrača prvog dijela NBA lige, a onda je njegov Denver pao bez ispaljenog metka. Phoenix je pobjedom 125-118 u gostima s 4-0 prošao u finale doigravanja Zapadne konferencije.

Dario Šarić tamo čeka pobjednika hrvatskog okršaja između Ute Bojana Bogdanovića i LA Clippersa Ivice Zupca (2-1), među kojima će poraženi vjerojatno biti na raspolaganju za olimpijske kvalifikacije u Splitu od 30. lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šibenčanin je u 13 minuta na parketu u Denveru zabio pet poena (slobodna 2/2, šut za dva 0/2, trica 1/2) uz jedan skok i dvije asistencije. Chris Paul vukao je do pobjede s 34 koša i sedam asistencija, Devin Booker dodao je 34 uz 11 skokova.

Što se Denvera tiče, Will Barton ubacio je 25, a Nikola Jokić oprostio se od sezone s 22 poena i 11 skokova. No utakmica je za njega završila isključenjem zbog udaranja po licu Camerona Paynea četiri minute prije kraja treće četvrtine.

Prvi je MVP koji je metlom ispao iz doigravanja nakon Magica Johnsona 1989., a Paul je tek treći igrač stariji od 36 godina koji je zabio više od 37 poena u play-offu uz Kareema Abdul-Jabbara i Karla Malonea.

Milwaukee je ranije u nedjelju pobijedio Brooklyn 107-96 i izjednačio polufinalnu seriju Istoka na 2-2. Giannis Antetokounmpo imao je double-double s 34 koša i 12 skokova, baš kao i Kevin Durant među poraženima (28 koševa, 13 skokova).

Idi na 24sata

Komentari 55

  • St Marinko 15.06.2021.

    Terminologija vam je ubi bože "Šarić i sansi pomeli" nije Šarić nikog pomeo dečko je u 4 utakmice imao 25 poena koliko Jokić nekad u 3 četvrtine.Pomeli su ih CP3 i Booker, a malo i sudije, da ne pričam kako je Jokić maltene sam igrao bez pomoći. Sve u svemu bolji su bili nema šta, a Šarićeva rola je odmaračka, znači služi da odmori Aytona i ništa više. Tako da ne bi bilo loše da budete objektivni malo. P.S. A za faul je isključenje preterano trebao je da dobije flegrent 1 i doviđenja, par napada posle imate bookera koji obema rukama hvata Mam Bartona pa nije dobio čak ni nesportsku jer loptu pipnuo nije itd itd, a posle stotinak utakmica za sezonu ni ja ne bi igrao za reprezentaciju kvalifikacije treba da se opusti malo dečko. Nego kad neko pogleda highlights i piše članke to je tako....

  • nap 14.06.2021.

    denveru fali još netko tko ce pomoc i jokicu,, phonix je neugodan protivnik

  • Branimira G. 14.06.2021.

    Idiotska odluka sudaca!Nijednog drugog MVP-a ne bi izbacili iz igre (pogotovo u playoffu) zbog ovoga. Čak i bez toga, ovo je samo jači faul i ništa više. Pitanje je li Payne-a uopće zahvatio po ičemu osim po ruci i lopti. Kako god, nema šanse da je ovo bilo za flagrant foul, i to drugi koji igrača izbacuje iz utakmice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare