To je to što me zanima!

Sarri se pravdao nakon kiksa: Mandžo? Besmisleno pitanje...

Kada Juventusov trener naglasi neučinkovitost pred golom, to je dovoljno da talijanski novinari izvuku problematiku Marija Mandžukića. Mandžo je još pod ugovorom s Juventusom, no nema ga na vidiku
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa neočekivano su izgubili bodove protiv Leccea odigravši 1-1. 'Stara dama' je na gostovanju kod povratnika u Serie A ostala i bez napadača Gonzala Higuaina koji je dobio udarac laktom u glavu nakon čega je završio u bolnici.

LECCE - JUVENTUS 1-1 Higuain dobio laktom u glavu, srušio se pa završio u bolnici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I kada Juventusov trener naglasi neučinkovitost pred golom, to je dovoljno da talijanski novinari izvuku problematiku Marija Mandžukića. Mandžo je još pod ugovorom s Juventusom, no nema ga na vidiku. Sarri ga ne voli i tu se ne može puno promijeniti.

- Mogu razgovarati samo o igračima koji su mi dostupni. U ovom trenutku pričati o Mandžukiću je besmisleno - rekao je Sarri nakon kiksa kod Leccea.

Drugim riječima, Sarri je još jednom potvrdio da Mandžo nikad neće biti u njegovim planovima. Besmisleno na prvu, bome i na drugu. Pogotovo sada kada je Higuain dobio ozbiljan udarac u glavu. I kada Juventus očigledno ima problema s realizacijom.

'Stara dama' stvara prilike, ima ih pregršt, no malo tih stvorenih prilika završi pogotkom. U zadnjih 10 susreta Juve je samo jednom zabio tri gola, ostale susrete uglavnom je davao po dva. A prilika je bilo na pregršt.

No, Mandžukić i dalje nema svoju šansu kod karizmatičnog Talijana. Manchester United već odavno čeka zapet kao puška...

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Zlatan 10 27.10.2019.

    Teska situacija, Mandzo nije zasluzio ovo da se odnose ovako prema njemu!!! Covijek ga mora voljet zbog njegove upornosti zalaganja osjecaja da bude na pravom mjestu itd.. Sarri treba da ide jer Juve je ocajan otkako je on tu

  • domagoj264 27.10.2019.

    Dabog da mu marlboro poskupio

  • Kikone 27.10.2019.

    Ahah barem cemo se ocistiti zvih laznih navjaca juventusa koji su navijali samo zbog MM17. Samo se sjecam da zadnji igrac koji je donio Juventusu LP zove se Vladimir Jugovic!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare