To je to što me zanima!

Sastavite Dinamovu skupinu u Ligi prvaka! Izbor je baš težak

"Modri" čekaju ždrijeb u Istanbulu od 18 sati iz četvrte jakosne skupine, a brojni su scenariji po kojima bi mogli upasti u skupinu smrti
Vidi originalni članak

Osmi put nogometaši Dinama igrat će u skupini Lige prvaka. Još nisu prošli skupinu, a novu priliku imat će ove jeseni u nikad kraćem izdanju elitnog Uefina natjecanja, u kojem su šest kola stisnuta u manje od dva mjeseca.

Hrvatski prvak nalazi se u posljednjem, četvrtom bubnju uoči ždrijeba koji će se u Istanbulu održati danas od 18 sati uz prijenos na HTV-u 2 i Arenasportu 1. I na Maksimiru će, to je izgledno, opet doći velikani.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvu skupinu tako čine prošlosezonski osvajač Real Madrid, pobjednik Europske lige Eintracht, prvaci Engleske (Manchester City), Italije (Milan), Njemačke (Bayern), Francuske (PSG), Portugala (Porto) i Nizozemske (Ajax).

U drugoj su neprvaci engleske, španjolske i njemačke lige, a po snazi klubova ta je jakosna skupina možda i jača od prve. Pazite ovo: Liverpool, Chelsea, Barcelona, Juventus, Atlético, Sevilla, Leipzig i Tottenham.

SLOMLJENI KNUTSEN Trener Norvežana: Što Dinamo može u Ligi prvaka? Ne znam, to gledam samo na televiziji...

Ni u trećem šeširu ne nedostaje velikana poput Borussije Dortmund, Intera, Napolija, Benfice, Sportinga ili Bayera. U četvrtom su, uz Dinamo, još i Rangersi, Marseille, Kopenhagen, Club Brugge, Celtic, Viktoria Plzenj i Maccabi Haifa.

Kakve protivnike priželjkujete Dinamu? Jeste li za skupinu smrti u kojoj bi bili, primjerice, Real Madrid, Juventus i Dortmund ili, pak, za nešto lakšu opciju na papiru: Porto, Salzburg i Sevillu? Ili za kombinaciju jednog i drugog?

U našoj anketi sastavite idealnu skupinu "modrima"!

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA S IVICOM KOSTELIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 67

  • pacovikozec 25.08.2022.

    real , liverpool , borusia dortmund , dinamo.

  • jasmin kosmički 25.08.2022.

    Kumrovec,Ozalj,Suhopolje,Marsonija

  • ujo5 25.08.2022.

    Ma dajte Real. Juventus i Leverkusen svejedno 💙👊

Komentiraj...
Vidi sve komentare